Погрожувала лопатою і ножицями: 17-річна школярка пограбувала 79-річну пенсіонерку

Неповнолітня дівчина пробралася в чужий будинок, де побила та пограбувала 79-річну жінку.

17-річна зловмисниця планувала пограбування: вона навідалася на чуже подвір’я, коли дорослий син пенсіонерки був на роботі, пише газета ЯСНО.

Побачивши в себе вдома незвану гостю, бабуся почала кричати і кликати на допомогу. У відповідь дівчина почала погрожувати пенсіонерці лопатою, а потім ножицями.

– Коли стара почала кидатися на мене, я вдарила її по обличчю, штовхнула так, що вона вдарилася об бильце ліжка. Я попросила у неї вибачення, забрала плазму, вийшла і зачинила за собою двері на ключ, – зізналася дівчина в поліції.

Встановлено, що неповнолітня зловмисниця відібрала у бабусі мобільний телефон, ключі від квартири та комп’ютер, який встигла здати в ломбард. Подія сталася днями у Одесі.

На зловмисницю відкрито кримінальне провадження за розбій, поєднаний з проникненням у житло.

Якщо вину дівчини буде доведено, їй загрожує від семи до дванадцяти років ув’язнення.

Цікаво, що школярка вже не вперше потрапляє в поле зору поліції за крадіжки: наразі її помістили до СІЗО. Водночас про стан здоров’я постраждалої бабусі наразі не повідомляється • Більше унікальних історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост