Гороскоп на тиждень. 5 – 11 липня 2021 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

ОВЕН

Цього тижня Овнів чекає серйозна розмова на роботі. Безліч невирішених питань та запізнення матимуть погані наслідки. Напружена атмосфера може погіршити стосунки з колегами. Тому уникайте пліток, аби не втратити своє місце. Ви занадто заплуталися, але це найкращий час, щоб розібратися з усіма проблемами. На вихідних варто поговорити з коханою людиною. Змінюйтесь, і доля посміхнеться вам.

ТЕЛЕЦЬ

Тельцям доведеться добряче постаратися для досягнення своїх цілей. Але завдання на роботі і вдома не повинні збити вас зі звичного ритму життя. Зірки радять гарно організувати свій тиждень, щоб не перенапружуватися та не нервувати. Вихідні проведіть у компанії близьких людей. Запропонуйте друзям поїхати у невелику подорож, наприклад, за місто.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки, приділіть увагу домашнім клопотам — влаштуйте генеральне прибирання та зробіть перестановку меблів. Адже саме цього тижня до вас навідаються непрохані гості. Не розчаровуйтесь завчасно, ви проведете ці дні у веселій компанії. Зірки рекомендують берегти кошти, не витрачаючи їх на непотрібні речі. Вихідні теж не варто проводити на самоті, адже літній час — найкращий період для прогулянок на свіжому повітрі.

РАК

Ракам варто розібратися в собі та своїх почуттях. Палкий характер може зруйнувати не тільки особисті стосунки, але й погіршити ситуацію на роботі. Розслабтеся, проведіть час із користю: займіться спортом, читайте мотивуючу літературу, дізнавайтеся більше про людей, які вас оточують. Здається, у вас проблеми в особистому житті. Тому на вихідних відверто поговоріть з коханою людиною про те, що вас найбільше тривожить.

ЛЕВ

Це вдалий тиждень для покращення свого статусу на роботі. Постарайтеся відновити довіру, а також зосередьтеся на завданнях, які надходять від керівництва. Саме зараз чудовий час, щоб проявити потенціал та похвалитися досягненнями. Ви недооцінюєте себе — це найбільше помилка. Вам буде корисно записатися на мотивуючі курси. Наприкінці тижня Левів чекає приємний сюрприз.

ДІВА

Дівам варто насолоджуватися приємними моментами з партнером. Ви занадто поринули у роботу і тепер перестали приділяти багато уваги коханій людині. Тому важливо, щоб ви почали набагато більше цінувати особисте життя. Вихідні — найкращий час, щоб пізнати краще одне одного. Відправляйтеся разом з партнером на прогулянку або на шопінг.

ТЕРЕЗИ

Цього тижня зірки віщують прибуток і хороші можливості. Тому не проґавте шанс показати, на що ви спроможні. На роботі проявляйте ініціативу, виконуйте всі справи сумлінно. Результат вас потішить. На вихідних будьте обережні. Є ймовірність, що ви наступите на старі граблі — повторите помилку минулого. Це стосується особистого життя.

 СКОРПІОН

Мрієте щось змінити у власному житті? Цього тижня нарешті наважтесь на цей крок. Успішне майбутнє не за горами. Ви занадто довго займалися справою, яка вас не приваблює. І більше того — не приносить прибутку. Зірки впевнені, що ви заслуговуєте кращого. На вихідних приготуйте поживний сніданок, зателефонуйте друзям і запросіть їх на рандеву.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям варто звернути увагу на здоров’я. Погіршення фізичного стану свідчить про втому на роботі та емоційне виснаження. Ви женетеся за успіхом, натомість — втрачаєте здоров’я. Не бійтеся зізнатися, що втомилися. Присвятіть цей тиждень тільки собі. Візьміть відпустку, якої вам давно не вистачає. Так ви знайдете нові сили і натхнення.

КОЗЕРІГ

ей тиждень ідеальний для саморозвитку. Ви можете поділитися своїми шаленими ідеями з тими, хто відчуває ваш ентузіазм. Щоб тиждень став продуктивним, вам не слід розслаблятися. Не відкладайте справи на завтра. Поставлені цілі повинні бути виконані. А вже на вихідних вас чекатиме довгоочікуваний відпочинок.

ВОДОЛІЙ

Зірки кажуть, що Водоліям не треба опиратися на власні почуття. Цього тижня краще прислухатися до думки оточуючих. Так, ви почуєте багато критики, але не приймайте її близько до серця. Спробуйте змінити щось у собі. Наприклад, відмовтесь від шкідливих звичок, які отруюють ваше життя. Ближче до вихідних ви зможете підкорювати нові вершини.

РИБИ

Безсумнівно, цього тижня успіх на вашій стороні. Ви випромінюєте позитив і тепер ніщо не зіпсує настрій. Продовжуйте впевнено робити те, що ви нещодавно розпочали. Зірки бачать, що у вас великий потенціал. Успішний тиждень закріпіть відпочинком з друзями. Літні дні подарують вам нові знайомства, які скоро стануть у нагоді • Повний гороскоп читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост