Він був найкращим батьком, просто не знав цього. Історія самогубці

Батьки Володимира розлучилися, коли йому було 12 років. Згодом його батько одружився вдруге.

Юрій і нова дружина Віра чекали народження сина, який з’явився на світ через кілька місяців після його смерті в 2010 році. Чоловік здавався щасливим, але ніхто й гадки не мав, що коїлося в його душі, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

 «Він завжди був душею компанії і робив все для кого завгодно, іноді на шкоду собі, часто брав на себе занадто багато і намагався допомогти занадто великій кількості людей, а потім насилу виконував всі свої обіцянки, – пригадує Володимир. –  При цьому він був найкращим батьком, про якого тільки можна було мріяти».

Але за веселою поведінкою ховалася темна і тривожна правда.

Записки, які він залишив на місці події, натякали на боротьбу і побоювання, що він поганий батько, який не може проводити достатньо часу зі своїми дітьми.

 «Ми думаємо, що він почував себе перед синами у великому боргу, і, наклавши на себе руки, думав, що борг піде, що його дітям буде краще без його присутності. Фактично він вважав самогубство кращим варіантом для своєї сім’ї. Наша родина ніколи не змириться з цим, і навіть зараз нам важко про це говорити», – з гіркотою в голосі каже Володимир.

Хоча він сумує за батьком кожен день, наголошує, що ця втрата допомогла визначити себе як особистість. «Це змусило нас, його дітей, захотіти, щоб він пишався нами, – розповідає Володимир. – Усі ми повинні мати біля себе людей, які готові нас підтримати, незалежно від того, що ми відчуваємо. З досвіду знаю, що багато хто не говорить і не ділиться зі своїми друзями і сім’єю наболілим, тому що не хочуть відчувати себе тягарем. Я можу запевнити всіх, що« тягар» може стати набагато більшим, якщо ви не будете про нього говорити. Мій батько – яскравий приклад людини, яка не заглядала вглибину власних думок і почуттів, через те, що був дуже зайнятий, вирішуючи проблеми інших людей» • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост