Чому українкам подобаються східні хлопці, які вміють робити компліменти

Зареєструвалася на сайті знайомств я під вигаданим ім’ям і з чужою фотографією. Як-не-як чоловіка собі не шукала, тож для того щоб поговорити, на мою думку, не має значення, який у мене вигляд і як мене звати, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Незважаючи на те, що мамина подруга казала, що за місяць їй ніхто не писав, мені листи посилалися одразу.  Але їх зміст здивував. Отже, що мені писали. «Привіт». «Як тебе звати» (хоча це вказано в анкеті). Або «Гарно виглядаєш!». «Познайомимося? Не дуже оригінально, та все ж… не кожен вроджений  Казанова. Починаю листуватися з одним турком. Не буду приховувати, азійські чоловіки вміють краще говорити, ніж наші, вони засипають компліментами так, що серце недосвідченої дівчини може легко розтанути. Загалом турків, здається, там найбільше. А мій знайомий Фарук вчиться на філософському факультеті, тож і не дивно, що вміє пускати пил у очі. Наступного дня він почав писати вже віршовані листи, пропонувати зустрітися, зідвонитися у Ватцапі. Інший турок розповів, що шукає дружину, хоче слов’янку, бо білі жінки йому завжди подобались. Він – банківський працівник, захоплюється фотографією. Ще один турок після кількох фраз переписки почав запрошувати до себе в гості. Писало багато чоловіків із Киргизстану, з Грузії. Вони теж досить активні. Менш активними і більш озлобленими є українці та росіяни. Але про це ми поговоримо трохи пізніше. Чомусь американця знайти мені так і не поталанило, але зате поспілкувалася з декількома німцями. Вони справді досить серйозні і красивими словами не розкидаються, компліментів не робили, але виявилися досить начитаними у питанні саморозвитку, читали багатьох справді крутих авторів і жоден із них не видавав себе за принца на білому коні. Генріх, наприклад, відверто зізнався, що працює на зваді і заробляє не стільки. скільки б йому хотілося, а любить розважатись, подорожувати. Альберт же працює менеджером з продаж і в нього мрія заробити на те, аби відкрити власну справу. Хлопцеві всього 24 роки і він зізнався, що через зайнятість не може собі дозволити мати дівчину, тож на сайті знайомств шукає партнерку для віртуального сексу.

Загалом на сайті дуже багато східних хлопців і вони дійсно користуються попитом у наших дівчат, яким не вистачає «локшини на вуха», яку вони щедро роздають • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост