Закарпатець приревнував дівчину і мало не вбив хлопця кастетом

Молодий драгівчанин із Хустщини покохав дівчину  Новоселиці, що на Тячівщині. І любив її так безумно, що ходив до неї в гості не з порожніми руками, а брав із собою кастет… так, на всякий випадок… Якщо біля молодиці з’являться суперники, аби одразу розправитись із ними, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

І жертва сама собою вималювалася, бо в голові ревнивця кожен хлопець вбачався йому потенційним розлучником.І ним став 20-річний односелець коханої.

Події розгорталися у листопаді минулого року. Приблизно о 22 годині на подвір’ї будинку дівчини , на ґрунті ревнощів підійшов до хлопця та почав йому наносити кастетом удари у в голову. На щастя, все закінчилося забоєм голови та травмами плеча, але ж могло бути набагато гірше.

Ревнивцю здавалося, що молодик чіпляється до його коханої, хоча той просто стояв біля сходів і розмовляв із нею. Залишається загадкою, чому він носив із собою у інший район кастет, адже ходив на побачення, а не на якісь розбірки.

Про холодну зброю на суді хлопець пояснив, що колись нібито знайшов її на вулиці, але після того випадку з суперником, мовляв, втратив кастет.

Свою провину закарпатець визнав, навіть розкаявся, бо злякався за своє майбутнє…. Адже розуміє, що із в’язниці кохана його навряд чи б чекала. Суд також пошкодував молодика і призначив йому покарання у вигляді 240 годин громадських робіт та 653 гривень штрафу • Більше унікальних історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост