У Мукачеві помер актор Віктор Добряк

Сьогодні, на 84-му році життя, відійшов у вічність старійшина Мукачівського драматичного театру, лауреат обласної театральної премії імені братів Шерегіїв, майстер сцени – Віктор Павлович Добряк.

Триває передплата на газету Поради Здоров’я! Передплачуйте на своїй пошті!

Про це повідомляє Мукачівський драматичний театр.

Із 1965 року Віктором Павловичем у нашому Театрі створено понад двохсот різнопланових образів у виставах для дітей та дорослих, серед яких ролі у виставах класиків світової драматургії та сучасних авторів. У 2012 році Віктор Добряк став лауреатом обласної театральної премії імені братів Шерегіїв у номінації «Краща чоловіча роль» за роль Генерала у виставі “Все только начинается ” за п’єсою Р. Галушко. До останніх днів Віктор Павлович був зайнятий у діючих виставах дорослого та дитячого репертуару Театру.

Віктор Павлович Добряк прожив гідне життя, насичене не лише творчістю, але й щирою любов’ю до усього, чим займався, до усіх, хто його оточував і залишиться в пам’яті та серцях акторів та працівників нашого Театру.

Колектив Мукачівського драматичного театру сумує з приводу смерті актора Віктора Павловича Добряка і висловлює щире співчуття рідним, близьким, колегам.