Хаскі після смерті господаря живе на кладовищі

Зоозахисники хочуть знайти для вірного собаки хорошого господаря.

У Запорізькій області на кладовищі одного із сіл Мелітопольського району виявили собаку. З’ясувалося, що у нього помер господар, а сусіди просто вигнали пса на вулицю, тож він пішов жити на цвинтар, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Про це у соцмережі написала волонтерка Світлана Савченко.

“Без сліз розповісти про цього хлопця не можна. Помер господар і собака стала жити на цвинтарі. Хаскі розумний, великий, але дуже худий. Допоможіть, будь ласка, йому вижити і знову стати домашнім улюбленим хлопчиком”, – звернулася до небайдужих Світлана Савченко.

Як розповіла ТСН.ua зоозахисниця із Мелітополя Лариса, вони приїздили до Семенівки і хотіли забрати собаку до Мелітополя і підшукати для нього нового власника, але пес не дається в руки. Їй вдалося заманити його до вольєру, втім, хаскі швидко з нього вибрався і втік.

“Видно, що собака розумний, неагресивний і дружелюбний. Він підходить. Жодної агресії з його боку немає. Зрозуміло, що він не для квартири, а от у приватному будинку він почуватиметься добре”, – розповіла Лариса.

Зараз волонтери шукають вірному хаскі нового господаря. Хто бажає завести друга, може звертатися за номерами телефонів: 067 582 9637, 0975620491 • Більше унікальних історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост