Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №27

Чому в Ужгороді загадково зникають лебеді

В Ужгороді на Чорних озерах коїться щось неймовірне. Із року в рік щоліта там за загадкових обставин зникають то лебеді, то лебедята. Ось і днями там не стало добре відомої тим ужгородцям, хто стежить за життям пернатих, лебідки – Леді Гаги та трьох лебедят. Ну не таланить лебедю Тату на лебідок! Перша трагічно загинула, розбившись об пішохідний міст у центрі міста під час польоту, а друга – угорка з кільцем на лапці ні з того ні з сього просто розчинилася…  в невідомості. Більше – у газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Закарпатка в Америці: пластилінове м’ясо та кухня для лінивих

Останнім часом а Закарпатті та в Україні в цілому набуває популярності надзвичайно шкідливий для здоров’я американський спосіб харчування. У магазинах та супермаркетах продають напівфабрикати,  кафе та ресторани заполонив фастфуд, на вулиці можна купити бургери, хот-доги,  різні крекери та багато іншого. Навіть морозиво не те, що було колись. Воно нашпиговане емульгаторами та різною хімією і натурального навіть смаку молока не відчувається. Про це і більше у газеті ЯСНО.

Моє подружнє життя врятувала газета «Домашня кулінарія». Зараз навіть на весілля готую

Деколи мати занадто любить та балує доньку і не навчає її абсолютно нічого, завжди стверджуючи, що для домашньої роботи вона ще занадто маленька. Потім ця дівчина виходить заміж і нічого не вміє… через що дуже страждає. Своєю вражаючою життєвою історію поділися закарпатка Галина. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Як граф Дракула омолоджувався на закарпатській горі Апецька

Є на Закарпатті унікальна гора із двома вершинами. Про неї складають легенди, на неї роблять сходження туристи, із її дарів живуть місцеві. Це – Апецька, що знаходиться на межі Тячівщини та Рахівщини. Кажуть, що назву цій горі дав сам Влад Цепеш, тобто граф Дракула. І справді вона є румунською, а  перекладі на українську означає водяна. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Сестри-близнючки народилися з різним кольором шкіри. Зараз їм 23 і вони – справжні красуні

Сестрам-близнючкам, які народилися з різним кольором шкіри уже 23 роки. Дівчата відрізняються не лише зовнішністю, а й характерами. Найцікавіші деталі – у газеті ЯСНО.

Над дівчинкою знущалися у школі, але батько знайшов просто неймовірний спосіб припинити цькування

Булінг є а багатьох школах, але не завжди скривджену дитину знайдеться кому захистити. Проблема в тому, що, на жаль, учні не завжди розповідають вдома те, що трапляється з ними під час перерв або на уроках. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Подружжя пенсіонерів запропонувало залишити будинок і дві машини будь-якій молодій парі, однак поставило умову

Літнє подружжя вирішило віддати свій будинок і два автомобілі будь-якій молодій парі, яка не має постійного житла. Драган і Драгіца Маріч з Боснії і Герцеговини прийняли таке рішення абсолютно виправдано в їхньому віці, поставивши лише одну умову. Більше – у газеті ЯСНО.

За шість років двічі поборов рак

Перед весіллям почув страшний діагноз. Вирішив жити – заради коханої

За місяць до весілля у Івана Прокудіна виявили рак крові. Два рази він виходив в ремісію і двічі у нього знову відбувався рецидив. Зараз Ваня вже потроху забуває подробиці довгого і стомлюючого лікування і будує плани на життя. У цих планах немає місця раку. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Мені 19. Від мене вагітні одразу три дівчини і з жодною з них я не хочу одружуватись

Що робити молодому хлопцю, у якого любовні пригоди закінчилися проблемами. Занадто щедрий на любощі закарпатець Дмитро поділився своєю життєвою історією із газетою ЯСНО і просить поради у читачів. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Із пальця моєї мертвої матері зникла обручка. Через місяць злодійка померла

Своєю вражаючою життєвою історією із газетою ЯСНО поділилася закарпатка Ольга. Жінка розповіла, як перед похороном помітила, що з пальця її матері зникла обручка. Спочатку хотіла викликати поліцію, а потім передумала і не шкодує. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Ми різні, нам краще розлучитися, – казав чоловік і на це не було жодного пояснення

Циганка хотіла їй погадати на руці і, коли та простягнула долоню, почала слухати її байки, просто стягнула перстень.

Таня стала кричати. Збіглися люди. А циганка – хоч би що. Навіть не злякалася, коли їй поліцією пригрозили, ще й сама почала погрожувати Тані. Сказала, що це вона не обручку, а чоловіка від неї вкрала. Коли хоче, хай Таня дає викуп. А коли ні, може розпрощатися зі своїм Тібором. Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

Священник облив кислотою сімох митрополитів на суді через наркотики

В Афінах священник облив кислотою сімох митрополитів Грецької православної церкви, повідомляє поліція. Його заарештували. Вони є одними з найвпливовіших єпископів церкви. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

На Іршавщині дівчинка бавилась біля потічка на пасовищі. На неї напав та жорстоко зґвалтував підліток

Про страшну новину правоохоронців сповістили рідні дівчинки. Подія трапилася у вересні минулого року, та вирок неповнолітньому ґвалтівнику суд виніс лише цими днями.

При цьому все трапилося об 11 годині, серед білого дня. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Хотів порізати яблуко, а порізав жінку. 49-річний закарпатець встромив ніж співмешканці прямо в серце

У 49-річного жителя с. Підвиноградів Виноградівського району виник конфлікт зі своєю співмешканкою. Під час сварки він наніс жінці кілька ударів кухонним ножем в область обличчя, лівого плеча та серця. Завершити злочин не вдалося лише через випадковий збіг обставин: його спинили сусіди, що стали свідками інциденту. Подія трапилася у вересні минулого  року.  А зараз чоловік постав перед судом. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Напали на будинок: у Польщі українські заробітчани вбили чоловіка під час пограбування

На жаль, наші на заробітках показують не лише хороші результати роботи, але й скоюють страшні злочини, один із яких трапився зовсім нещодавно. І це зовсім не створює позитивний імідж нашій державі у Європі. Більше деталей – у газеті ЯСНО.

Борису було три місяці, коли його відвезли до лісу, прив’язали до дерева і покинули

Знайшов його монах, у якого від побаченого просто розривалося серце

Він був такий худий, що можна було порахувати всі його ребра. Хтось відвіз нещасного до лісу і прив’язав до дерева… не залишивши малюкові ні води, ні їжі… Він навіть не плакав, коли отець Василь підійшов до нього і ніжно погладив на голові… просто лежав на траві. Такий ще крихітний і такий безпорадний. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Що скажуть люди: чи можна жити, не переймаючись думкою інших

Поговорити ні про що, або про щось дуже важливе, вислухати чужі думки і поділитися своїми, разом когось підтримати чи порізно осудити – все це відтепер можна на сторінках газети ЯСНО в рубриці «Жіноча логіка». Думки чоловіків не заборонені Про це і більше – у газеті ЯСНО • Більше цікавого – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост