Великий переворот в Ужгородській міській раді. Змінили заступника міського голови і склад депутатських комісій

Триває сесія Ужгородської міської ради.

Депутати на сесії сьогодні підтримали зміни до Положення про постійні депутатські комісії та Регламенту міської ради 8 скликання.

Так, визначили, що до складу депутатських комісій повинно входити не менше 7 та не більше 11 депутатів. Депутат може бути обраний до складу однієї постійної комісії, не враховуючи членства у лічильній комісії та інших тимчасових комісіях.

Із складу постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури вивели депутата Арсена Мелкумяна, із складу постійної комісії з питань соціально-гуманітарної політики, Регламенту та депутатської етики вивели депутата Віктора Качура. Постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та оподаткування, інвестиційної та регуляторної політики очолив депутат Андрій Риба, заступником голови цієї комісії став депутат Віталій Готра.

Також депутати Ужгородської міської ради достроково припинили повноваження заступника міського голови Івана Шимона. Голосуванням за інше рішення підтримали на посаду заступника міського голови Артема Погорєлова.

Ужгородська міська рада

ЗакарпатПост