Мені 19, а моєму коханому – 62 і він мені зраджує

Що робити, коли дівчина закохалася в чоловіка, який є старшим за її батька? На жаль, у родинах, де дівчині не вистачає уваги такі випадки не рідкість. А от коли старший чоловік зраджує, дівчина повністю втрачає впевненість у собі і не знає, що робити. До газети «ЯСНО» написала постійна читачка Людмила Кривляк і попросила поради у читачів.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

У нас багатодітна родина, маю 5 братів і сестру. Із боку рідних мені ніколи не вистачало уваги. Я росла сама по собі. Батьки завжди були заклопотані власними справами, особливо батько.  Розумію, їм потрібно було утримувати велику сім’ю, та все ж так хотілося почути хоч іноді добре слово.

У 17 років в поїхала з села. Навчаюся в університеті заочно, заодно працюю, аби оплачувати собі житло і не залежати від батьків. Не розкошую, але й потреби ні в чому не маю. Два роки минули дуже швидко і я рада, що вирвалася до міста. Ще на першому курсі я познайомилася з одним викладачем, який мені дуже сподобався. Він розлучений. Йому зараз 62.  На його заняттях я просто втрачала голову і не відривала від нього погляду. Він це помітив і якось попросив мене залишитись після лекції. ми поговорили про життя, він запросив мене до кафе. Все було чудово. Я зрозуміла, що змогла його зацікавити. Потім ми поїхали до нього. Він був у мене першим і те, що він витворяв зі мною, просто словами важко переждати.  Ми періодично зустрічалися і це нагадувало казку.

На вихідні ми деколи їхали в гори, із ним усюди було добре. Єдине, що насторожувало, він ніколи не хотів, аби нас хтось побачив. Я його розуміла, я студентка. Йому не потрібні неприємності на роботі. Однак від своїх дорослих дітей мене він також приховував. я мирилася. Потім почався карантин і він запросив мене пожити до себе. Не можу сказати. що наші стосунки стали кращими. Ми почали сваритися. Я виконувала всю домашню роботу, а він придирався до всього.

Далі карантин послабили і він запропонував мені поїхати до себе. Казав, що нам треба прожити окремо і що я повинна зустрічатися з однолітками. Із того часу ми бачимося рідко і в мене крається серце. Хлопці мого віку мене  ніколи не цікавили, а його я розумію, що кохаю. Він – перший і єдиний чоловік у моєму житті.

Нещодавно я його бачила у дорогому ресторані з жінкою років 50. Напевно, вони зустрічаються. Він поводився з нею дуже галантно і мене вперто не помічав, хоч я сиділа за сусіднім столиком із подругою. Мене він у такі заклади ніколи не приводив. Ми ховалися в маленьких дешевих кафе взагалі від усього світу. Ще коли ми жили разом, він не раз розповідав про інших жінок, про те, які вони в ліжку, що робили заради нього, який у них характер і чому він із ними не хоче жити. я розуміла, що крім мене, він зустрічався і з іншими. Два тижні ізоляції були єдиним періодом, коли в нього, крім мене, нікого не було. Це дуже підривало мою самооцінку, але я терпіла і мовчала, бо боялася. що він взагалі не захоче зі мною спілкуватися.

Я дуже його кохаю і хочу бути з ним. але про серйозні стосунки він не говорив ніколи. Не знаю, кого він у мені бачить – жінку чи просто дівчинку для розваг. Я ставлюся до нього з великою повагою і не хочу втрачати. Однак, передчуваю, що він вирішив поставити крапку у наших стосунках. Що його могло не влаштувати у мені? Я ж дуже старалася бути йому помічницею у всьому. Не знаю, що робити і як жити без нього. Усвідомлюю, що він може боятися осуду. Я ж молодша за нього на 43 роки. але найцікавіше, як кажуть мої подруги. чому зраджую йому не я, а він мені. Чи може у нас бути якесь спільне майбутнє? Чи можу я повернути його любов? І чи була вона з його боку взагалі? • Більше унікальних історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост