АНОНС. Закарпатка в Америці: пластилінове м’ясо та кухня для лінивих

Останнім часом а Закарпатті та в Україні в цілому набуває популярності надзвичайно шкідливий для здоров’я американський спосіб харчування. У магазинах та супермаркетах продають напівфабрикати,  кафе та ресторани заполонив фастфуд, на вулиці можна купити бургери, хот-доги,  різні крекери та багато іншого, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Навіть морозиво не те, що було колись. Воно нашпиговане емульгаторами та різною хімією і натурального навіть смаку молока не відчувається. Всюди багато коли та всяких газованих солодких шкідливих напоїв, на які підсідають діти і навіть дорослі. Знайти щось натуральне крім ринку вже практично неможливо.

 Здавалося б, для закарпатських ґаздинь настали добрі часи, бо ж стільки возитися біля плити, як колись не потрібно. Але ж останні роки наших земляків усе більше й більше косять хвороби, про які вони раніше навіть не чули. Ми лідируємо за кількістю раку, серцево-судинних захворювань, у нас збільшується кількість діабету та все більше населення страждає від ожиріння. Люди, надивившись реклами, починають пачками ковтати ліки, які, як відомо, навіть якщо і знімають симптоми однієї недуги, руйнують інші внутрішні органи.

Аби більше розібратися чому настільки шкідлива американська їжа, газета ЯСНО пропонує вам розповідь нашої землячки Наталії Ткач, яка п’ять років тому переїхала з родиною жити до США • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост