Гороскоп на тиждень. 12 – 18 липня 2021 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

ОВЕН

Овнам слід звертати увагу на все, що відбувається. Таким чином, ви зможете скласти цілісну картину того, що вам варто надолужити, а що навпаки, варто робити менше. У середу вам випаде нагода прийняти важливе рішення. Перш, ніж його озвучити, добре порадьтеся зі своїми друзями та близькими. Вихідні краще провести вдома зі своєю половинкою. Подумайте над стравою, яку ви завжди хотіли приготувати. Здивуйте себе і кохану людину своїми кулінарними здібностями. Ввечері увімкніть комедію чи романтичний фільм.

ТЕЛЕЦЬ

Цього тижня Тельцям треба більше уваги приділити спілкуванню з рідними та друзями. Це важливо зробити для того, аби не втратити з ними зв’язок. Декілька хвилин розмови на день не заберуть у вас багато часу, але ви завжди будете в курсі всіх справ.  Тиждень буде доволі емоційно напруженим. У вашому житті стануться деякі події, яких ви зовсім не очікували, відповідно – зміняться ваші плани та цілі. Будьте обережними та не наробіть дурниць про які будете згодом жаліти. Головна порада – не піддавайтеся на провокації.

БЛИЗНЮКИ

Новий тиждень сприятливий для втілення найскладніших проєктів на роботі, на які ви давно не наважувались. Розраховуйте лише на свої сили, якщо будете довіряти важливі завдання колегам – вони можуть вас підвести. Зберігайте холодний розум, стриманість на роботі, саме ці якості дозволять досягнути висот, про які ви раніше навіть не мріяли. П’ятниця – не найкращий день для фінансових питань. Не вкладайте нікуди гроші, якщо сумніваєтесь. Також не варто позичати гроші, особливо друзям, є велика ймовірність, що ви можете зіпсувати свої стосунки.

РАК

Ракам астрологи радять взяти невеличкий тайм-аут і перепочити. Вам потрібно трошки розвантажитися та набратися нових сил. Після відновлення до вас прийде свіжа ідея, яка допоможе непогано просунутися в кар’єрі. Якщо не зробити таку перерву, вас може накрити депресія від перевтоми і професійне вигорання. Якщо ваші стосунки з другою половинкою перебувають не в найкращому стані – настав час серйозно поговорити. Обговоріть все, що вас хвилює та подумайте над тим, як ви можете покращити ситуацію. Головне – робіть це спокійно та не агресивно.

ЛЕВ

Цього тижня Левам будуть важко даватися робочі завдання. Ви можете відчути злість і роздратованість на себе, тож вам прийдеться просити допомоги в колег. Але якщо ви повірите у свої сили, то у вас все неодмінно вийде. Головне – не здаватися. Якщо ви ніколи не займалися йогою, то саме час записатися на курси. Йога – це дисципліна, яка допоможе вам досягнути душевної та фізичної гармонії. За можливості – більше займайтеся спортом.

ДІВА

Цього тижня настав час втілювати в життя свої давні задуми та плани. Будьте собою та слухайте свій внутрішній голос. Однак пам’ятайте про відпочинок. Якщо ви продовжите невпинно працювати, то ризикуєте отримати емоційне вигорання. Постарайтеся після роботи трохи відкладати справи та вирушати на прогулянку літнім парком. Попри те, що у вас буде надзвичайно вдалий тиждень зірки радять вам проявити наполегливість та цілеспрямованість. Омріяні привілеї не змусять довго на себе чекати.

ТЕРЕЗИ

Терезам варто у вільну пору виділяти час на відпочинок, а не навантажувати себе додатковою роботою. На початку тижня у вас будуть трохи напружені стосунки з колегами на роботі. Варто до всього ставитися з легкістю і не брати все близько до серця. Зверніть увагу, що новий тиждень – це вдалий час для великих покупок, планування майбутніх подорожей та цілей. Вас очікує романтична зустріч, на яку ви вже давно чекали. Наприкінці тижня ви зміцните свій творчий потенціал, посилите оптимізм і покращите фізичну форму.

 СКОРПІОН

Скорпіонам цього тижня варто зайнятися покращенням побутових умов. Якщо ви давно хотіли переїхати в краще помешкання, то не чекайте вдалого часу для цього, а вже з відтепер шукайте нове житло. Для Скорпіонів тиждень не буде вирізнятися якимись особливими змінами. Ви, як завжди, будете багато часу приділяти роботі та домашнім справам. На вихідних ви вперто будете наздоганяти той ритм життя, який опустили. Втім зверніть увагу, що деякі справи з вашого списку вже неактуальні, тож їх вирішувати не потрібно.

СТРІЛЕЦЬ

Після затяжних вихідних, новий тиждень подарує Стрільцям тягу до нових знань. Уся інформація буде добре засвоюватися, а нова справа буде приносити задоволення. Усі навантаження, які будуть падати вам на плечі ви будете з легкістю долати. Зірки будуть сприяти здійсненню всіх ваших бажань, тож занотуйте в блокноті всі цілі, яких ви хочете досягнути. Якщо ви перебуваєте у сварці з коханою людиною, то новий тиждень – чудова нагода, щоб зрозуміти, що саме вам потрібно від цих стосунків. На вихідних рекомендується активно проводити час. Постійний рух допоможе вам вийти із зони комфорту і позбутися від моральних навантажень.

КОЗЕРІГ

Цього тижня у самотніх Козерогів є всі шанси зустріти кохання всього свого життя, тож не сидіть вдома, а вирушайте з друзями на прогулянки. Представникам у яких вже є кохана половинка – не варто думати постійно про негатив. Якщо у вас є проблеми в стосунках, зовсім скоро вони зникнуть. Щоб мати більше вільного часу, Козерогам треба завершити всі попередньо розпочаті справи. Тиждень для вас видасться доволі активним та продуктивним. Рухайтеся не до того, щоб досягнути успіху, а до того, щоб ваше життя мало сенс.

ВОДОЛІЙ

Цього тижня у Водоліїв буде доволі часто змінюватися настрій. Вам треба почати займатися тими завданнями, які вимагатимуть творчих думок. Водоліям потрібно знайти заняття, які повністю будуть направляти вас у приємне русло. Також цього тижня вам буде легко вдаватися знайомство з людьми. Якщо ви відправитеся з друзями після роботи на каву, то зустрінете цікаву людину, яка згодом вплине на ваше життя.

РИБИ Риби отримують від життя лише те, на що наважуються просити. Вірте в себе та в свої сили і тоді у вас все неодмінно вийде. Пам’ятайте, що ви завжди гідні кращого, тож не варто понижувати планку.  Планування – ваше все, тож для того, аби ваш тиждень вийшов максимально продуктивним, постарайтеся виділити основні моменти, на які треба найбільше звернути увагу саме в цей період. Якщо ви не доведете свої думки до ладу та не структуруєте важливі робочі завдання, то можете не встигнути виконати важливі проєкти • Цілий гороскоп читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост