Думала, що купую гриби, а купила собі чоловіка

Деколи людина не знає, де на неї чекає її щастя. Трапляються дуже випадкові збіги, які кардинально змінюють долю. Своєю унікальною історією з газетою ЯСНО поділилася ужгородка Дарина Волощук. Вирушаючи на ринок вона не знала, що одна покупка так докорінно змінить усе її життя.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Я людина зайнята, маю свій бізнес. У вихідні з друзями їздила в гори. Але ніколи не витрачала час на пошуки грибів. Не люблю я їх шукати, але обожнюю їсти. Гриби я завжди купую, на ринку вибір дуже великий, тож потреби в ходінні годинами між деревами у мене не було і немає зраз.

Того дня я також поїхала на Корятовича на гриби. Одна бабуся дуже настійливо пропонувала білі. Та й дійсно вони були гарними, як намальованими. Тож я не торгувалась, купила дві купки. Вона вже хотіла їхати додому в село і спакувала мені їх у сумку разом із газетою, на якій торгувала.

У мене в той день був особливий настрій. Вдома я розпакувала куплене, поставила гриби варити, а сама вирішили роздивитись газету. То були «Закарпатські оголошення». Знайшла там дуже багато цікавого і корисного собі для роботи.  Там було багато реклами і на кілька номерів зателефонувала, домовилася про зустрічі. Та гортаючи сторінки натрапила на дещо таке, що не чекала – «Клуб знайомств». Зізнаюсь чесно, якось особисте життя у мене у 29 років було невлаштованим. Не було часу на зустрічі, побачення, якусь там романтику. Тож мене зацікавили кілька оголошень від чоловіків про пошук  супутниці життя. Одному з них було 30 років, він також був матеріально забезпеченим, але писав, що ніяк не може знайти ту одну-єдину, з якою б міг створити родину. Я набралась хоробрості і написала йому. Вписала і номер телефону. Не сподівалась навіть, що відповість, адже передбачала, що листів він отримає багато.

Та, на мій подив, через кілька днів мені зателефонував хтось. Номер був незнайомим. У слухавці я почула дуже приємний чоловічий голос. Це був Максим. Той самий, що подавав оголошення про знайомство з дівчиною у «Закарпатські оголошення». Я була дуже приємно здивована. Ми домовилися про зустріч. Страшенно хвилювалася, адже на побачення не ходила ще зі студентських років.

Він прийшов із квітами. Як це мене вразило! Максим був дуже гарним – високий стрункий брюнет із блакитними очима. Дивувалась, як його ще не відхопила якась краля. Я йому також сподобалась. Ми приємно провели час. Посиділи в ресторані, потім погуляли набережними. Усе було, як у казці. Ми почали зустрічатися. Виявилося, що між нами дуже багато спільного. Нам подобається однакова музика, однакові фільми, ми читаємо одні й ті ж книги. Навіть ходимо у один і той же спортзал. Дивно, як наші шляхи ніколи раніше не пересікалися.

Уже через місяць Максим зробив мені пропозицію і нещодавно ми одружились.  Я дуже щаслива і ми вже чекаємо на поповнення. Це буде хлопчик і Максим страшенно радий, що скоро стане батьком.

Тепер ми щотижня разом купуємо газету «Закарпатські оголошення»… і не просто її читаємо, а навіть рекламуємо у ній свій бізнес – я свій косметичний салон, а чоловік – свою будівельну компанію. Ми дуже щасливі, що наші життєві шляхи таким несподіваним чином об’єднала газета. А чи могла я подумати про такий чудовий збіг обставин, коли купувала від бабусі гриби. Справді, іноді в нашій долі трапляються дива, на які ми навіть не чекаємо!  • Більше унікальних історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост