Жінка обожнює каструвати педофілів і переконана, що в неї найкраща робота на світі

Сексуальні збоченці повинні не просто відсидіти у в’язниці, від них потрібно відбирати чоловічу силу

У Дніпрі педофіл-безхатько заманив у покинуту споруду, зґвалтував, убив та поглумився над тілом 12-річного хлопчика. На Миколаївщині 44-річний чоловік, дочекавшись поки нікого не буде вдома, заліз до будинку та зґвалтував 13-річну дівчинку.  На Дніпропетровщині 33-річний молодик, на якого батьки залишили вдома 5-річну дитину, опинившись у хаті без свідків, одразу ж накинувся на неї та жорстоко зґвалтував. На Вінниччині 38-річний батько-алкоголік зґвалтував рідну 12-річну доньку на горищі. Такі повідомлення від поліції з’являються щотижня. В Україні з шаленою швидкістю росте кількість педофілів та їхніх жертв. Допомагає в цьому і Інтернет. Тим не менше, хоча закон про хімічну кастрацію ґвалтівників дітей і розглядався у Верховній Раді, наші недолугі депутати його так і не прийняли. А тим часом у Казахстані педофілів каструють уже на всю красу. І сьогодні газета «ЯСНО» розповість жінку, яка неймовірно любить свою роботу і переконана, що це – її покликання. Знайомтесь: Зоя Манаєнко – кастратор педофілів, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Жінці 68 років і вона вважає, що немає кращого заняття на світі, ніж зменшувати кількість сексуальних злочинів. Зоя проводить кастрацію засуджених за педофілію у казахстанській в’язниці.

Вона гордо заявляє, що виконує ухвалу суду. Жінка почала працювати медсестрою ще в радянській тюремній системі, за її словами, для неї не складає жодних труднощів відбирати від ґвалтівників чоловічу силу.

«Я хочу, аби вони не змогли більше нікому нашкодити, щоб після звільнення не ґвалтували, а відходили на кілометри від будь-яких дітей.  Нехай кастрація буде для них уроком! На мою думку, весь світ повинен  діяти так само! Так зупиняти людей правильно! Вони вчиняють страшні злочини проти дітей. Мені цей закон подобається!» – наголошує вона.

Зоя сама мама, вона має двох дорослих доньок, яким вже за 40 років та трьох онуків, тож жінка може уявити горе тих матерів, над чиїми дітьми поглумилися злочинці.

«Сюди засуджені приходять за рішенням суду. Від мене емоцій вони не бачать. Я виконую свої  професійні обов’язки. Кастрація – це не відрізання статевих органів, а звичайна внутрішньом’язова ін’єкція в сідницю. Препарат жирний,  тому його потрібно вводити повільно», – каже Зоя Манаєнко.

Казахстан використовує для хімічної кастрації стероїдний антиандроген, який розроблено для боротьби з раком. Перед кожною ін’єкцією педофіли зобов’язані підписувати документи, в яких зазначено, що вони погоджуються на укол, що знижує сексуальний потяг.

Зоя робить ін’єкції педофілам  кожні 12 днів.

«Мені раніше говорили мої пацієнти, що у мене легка рука, – усміхається вона. – Я маю переконатися, що голка не потрапляє в судину. Пояснюю пацієнтові, що відповідаю за ін’єкції. Йому можуть подобатися або не подобатися уколи – я все одно буду виконувати свою роботу. Потенційні злочинці повинні знати, що будь-який злочин буде покараний, можливо, це зупинить їх».

Також жінка додає, що приклад із Казахстану повинні взяти всі країни, де досі педофілів не каструють.

«Зараз їх дуже багато! Це потрібно зупинити! Раніше ми педофілів бачили хіба що в кіно, а тепер вони на вулицях, у транспорті, на спортивних майданчиках, поряд із дітьми, всюди! – стверджує Зоя Манаєнко. – Вони повинні мати на увазі, що за цей злочин існує особливе покарання. Щоб вони не просто потрапили до в’язниці, а втратили  свою чоловічу силу!»

Розповідь цієї милої, але суворої і справедливої жінки справді цікава. А зважаючи на кількість сексуальних злочинів в Україні, нардепи просто зобов’язані переглянути відповідальність за педофілію і так само, як Казахстан, прийняти закон про хімічну кастрацію збоченців.

Чоловік, звинувачений у подвійному вбивстві, тримав тіло своїх жертв у морозилці протягом 3 років

Трупи двох жертв були знайдені разом у невеликій морозильній камері в будинку під час обшуку поліції, пише газета ЯСНО.

Обидві жінки отримали жахливі травми, включаючи поламані ребра, переломи грудини та гортані.

Вбивця купив морозильну камеру з єдиною метою приховати тіло першої вбитої дівчини, з якорю він покінчив іще у 2016 році.

Ось що розповів на суді над вбивцею,  якого вдалося вивести на чисту воду, прокурор:

«Вранці поліцейські відвідували однокімнатну підозрюваного. У той день його не було знайдено за цією адресою. Однак у квартирі, відразу з правого боку, знаходилася невелика метрова шафа, в якій був розташований лічильник газу та електроенергії. У тій шафі один із працівників поліції помітив невелику морозильну камеру. Він зауважив, що цей морозильник був зачинений на замок і навколо літали мухи. З часом, з ломом, офіцер відкрив кришку морозильної камери, і зробив жахливе відкриття. Там були залишки двох жінок».

Прокурор заявив, вбивця був тісно пов’язаний з обома жертвами, перед тим, як вбити їх. вони провели разом кілька тижнів і додав, що експертиза довела, що до смерті кожна з жінок зазнала  серйозних травм.

Коли поліція проводила обшук, у різних частинах квартири знайшла речі кожної з дівчат.

Слідство довело, що 35-річний Захід Юніс з Британії влітку 2016 року вбив 34-річну Генрієту Шуц, а у травні 2018 року – 38-річну Міхрікан Мустафу.

Угорка Шуц була у Великобританії кілька разів і її востаннє бачили саме в компанії Юніс. Обидві жінки  жили хаотичним життям, для яких характерні періоди бездомності і залежності від наркотиків.

Кров Генрієти під час обшуку виявили ​​в різних місцях на килимах, які на момент її смерті були простелені по всьому будинку, у випадку з Міхріканом відбиток від лівого вказівного пальця був знайдений на краю дверей духовки на плиті в кухні.

Її мобільний телефон, який є одним з доказів, був активним і використовувався за цією адресою в незадовго до її зникнення.

Юніс квартиру орендував, та останнім часом змінив адресу.

Прокурор зазначив: «Були періоди, коли відключали  електропостачання і це  сприяло деякому розкладу тіл до моменту їх виявлення у квітні 2019 року. Однак тоді Юніс  усвідомив, що вміст морозилки може викрити його. Тому вирішив відмовитися від будинку і орендувати інший. Не дивно, що 30 квітня 2019 року, коли його заарештували, він сказав працівниками поліції: «Це мій дім, це моя проблема». У вбивствах чоловік досі не зізнався. Ймовірно, ці двоє були не єдиними його жертвами. Судовий процес поки що триває • Більше унікальних історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост