Андріїв обіцяє закінчити ремонт Петефі до кінця року

Ужгородська міська рада провела додаткові закупівлі робіт щодо ремонту площі Шандора Петефі, наразі визначається переможець, з яким буде підписаний договір.

Міський голова Богдан Андріїв запевняє, що невдовзі розпочнуться завершальні роботи, які були призупинені. Повністю ремонт завершаться до кінця року.

Про це мер Ужгорода Богдан Андріїв повідомив 14 липня під час прес-конференції, пише Заголовок.

“Відбулася закупівля робіт по площі Шандора Петефі. Наразі визначається переможець, на підписання документів дається 10 днів. Розумію, що є певні нарікання, але йдемо виключно за процедурою закупівель”, – сказав Богдан Андріїв.

“Ділянка дороги, де будуть вестися роботи, буде перекрита. Це ділянка від кафе до повороту на вулицю Швабську. Там будуть замінені інженерні мережі”, – додав міський голова. 

Також Богдан Андріїв уточнив, що ремонт площі завершать до кінця року: “Згідно із тендерними процедурами, роботи мають бути завершені до кінця року”. 

За словами міського голови, із попереднім підрядником договір був розірваний через невиконання його зобов’язань. “По коштах ми розійшлися з ними без взаємних претензій”, – сказав Богдан Андріїв. 

ЗакарпатПост