Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №28

Життя на смітнику

Ужгород. Німа сцена. У дворі біля однієї з багатоповерхівок у смітнику риється молода жінка. На землі сидять двоє дітей років 3 і 4. Біля них коробка з-під піци. На неї мати накидала їм шкірки з бананів, які знайшла між чиїмось непотребом. Молодиця й далі копирсається у відходах, а малюки беруть шкірку й починають гризти. Від побаченого розривається серце… Більше – у газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

12 років не могла завагітніти. Допомогла вода з цілющого закарпатського джерела

На жаль, зараз у багатьох родин виникають проблеми з народженням дітей. Які тільки випробування не проходять жінки, аби завагітніти, які фантастичні гроші платять вони лікарям…  скільки ліків випивають, гублячи своє здоров’я дорогими і шкідливими препаратами… а, виявляється, є цілком безкоштовний спосіб батьківства… Дивовижні деталі цієї історії – у газеті ЯСНО.

Що робив святий Петро на карпатській горі

Чорногірський масив Карпат ще називають гуцульськими Альпами. Справді, гори подібні. І однією з найвищих вершин цього масиву є Петрос. Його висота – 2020 метрів. Вищою є тільки Говерла – 2061 метр. Петрос є неймовірно привабливим для туристів у всі пори року. А чи знали ви, що його ще називають Перуновою горою, що на ній ніяк не приживаються християнські символи. А що ви чули про таємничу печеру на схилі гори на висоті 1900 метрів? Про це і більше у газеті ЯСНО.

У 11 років народила від вітчима, у 14 від коханого і обох дітей покинула

Наймолодша мама України тепер няньчить чужих дітей

Мати думала про самогубство… через сором

У квітні 2004 року про Надію Гнатюк із Хмельниччини гула вся Україна. Дівчинка стала наймолодшою мамою в нашій державі. Мала лише 11 років! І народила здорову дівчинку. Невдовзі Надя ошелешила усіх знову, народивши у 14 років ще раз. Більше про долю цієї родини не писали. А виявляється, історія отримала драматичний поворот. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Як 11-річні діти стають батьками

Наймолодша мама

Не існує точного віку, в якому ми готові мати дітей, а останнім асом усе більше неповнолітніх почали ставати батьками.

Вважається, що 11-річна дівчинка стала наймолодшою ​​мамою в історії Великобританії після пологів на початку цього місяця. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Чоловік зі зростом 236 сантиметрів продовжує рости

Хуссейн Бісад донедавна вважався найвищою людиною у світі. Він важить 209 кілограмів при зрості 236 сантиметрів і все ще продовжує рости.

Його історія у 2002 році  потрапила в заголовки загальносвітових подій, але він був змушений передати титул найвищої людини у світі турку Султану Кезену, у якого зріст 251 сантиметр. Найцікавіші деталі – у газеті ЯСНО.

Найстаріший чоловік планети каже, що аби дожити до 112 років, треба всіх любити і не ніколи тримати гніву

Пуерториканець Дон Еміліо Флорес Маркес з підтвердженим віком 112 років і 236 днів був визнаний Книгою рекордів Гіннеса найстарішою з нині живих людей у світі.

Дон Еміліо народився 8 серпня 1908 року в Кароліні, Пуерто-Ріко, і є старшим сином Альберто Флореса і Маргарити Маркес, які створили велику сім’ю, що складається з одинадцяти дітей. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Втрата пам’яті допомогла жінці зцілитися від раку

32-річна жінка з прогресуючою стадією раку повністю вилікувалася завдяки революційному методу боротьби із захворюванням, при якому використовуються власні клітини організму для подолання ракових. Більше – у газеті ЯСНО.

Хлопчик-підліток перетворюється на камінь і буде похований у власному тілі

Хлопчика-підлітка попередили, що він може бути похований у власному тілі, оскільки бореться з рідкісним захворюванням шкіри.

У нього синдром жорсткої шкіри – захворювання, при якому шкіра твердне.
Його мама Наталі каже, що він «перетворюється на камінь» через стан, через який 15-річний підліток прикутий до інвалідного візка і наражається на ризик органної недостатності, оскільки його шкіра тисне на легені і серце. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Щоб довше жити, треба більше рухатися

Підтримання здорової ваги і способу життя, включаючи фізичні вправи, дозвілля і соціальні заходи, подовжує життя навіть серед літніх людей. Це показують результати шведського дослідження за участю людей у віці 75 років і старше. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

З народження не могла дихати і 68 днів була підключеною до апарату: медики врятували 4-місячну дівчинку з важкою патологією

Малятку зробили операцію і вона пройшла курс реабілітації.

У Дніпрі з лікарні виписали 4-місячну дівчинку, яка народилася з важким пороком серця.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі розповіли у відділенні дитячої кардіохірургії Дніпра. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Рушник в поміч! Як врятувати обличчя від зморшок

Про те, як стерти зі свого тіла сліди прожитих років, жінки замислюються щодня. У таких випадках на допомогу приходять тонни дорогих кремів і навіть ін’єкції краси. Однак є і більш доступні засоби, що попереджають появу зморшок на вашому обличчі. Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

35-річний закарпатець навмисне переїхав сестру автомобілем. Жінка загинула

Нечувана подія трапилася ще у 2018 році, та рідні оговтатись не можуть досі. Брат скоїв смертельний наїзд на власну сестру і втік з місця пригоди. Розслідування справи тягнулося декілька років і лише днями суд виніс вирок убивці. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

Кидала дитину у вікно свекрусі: суд виніс вирок жінці, яка вбила 4-місячне немовля

У результаті немовля забилося, а потім померло.

У Петриківці районний суд виніс вирок 30-річній жінці, яка із необережності вбила 4-місячну дитину.  Вона визнана винною і проведе 4 роки за ґратами. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Поки мати розважалася з чоловіками, один із них убив її восьмирічного сина

Через місяць після вбивства в Покрові продовжують спливати подробиці загибелі 8-річного Ібрагіма Огли. Місцеві мешканці розповіли про дивні збіги і події, що передували фатальному інциденту. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Жінка  повернулася від мами і застала чоловіка в обіймах іншого

Ось що трапляється тоді, коли традиції ламають життя людей

До людей нетрадиційної орієнтації у нас прийнято ставитись зневажливо. У декого вони викликають огиду, у декого – роздратованість, у когось же – співчуття. Але, тим не менше, вони є, вони живуть із нами поруч і щоб не наражатись на неприємності, часом просто приховують те, що вони не такі, як інші, що їм подобаються представники своєї ж. Більше деталей – у газеті ЯСНО.

Випускники без випускного: Як довготрадиційне шкільне свято протримається «на плаву»

Поговорити ні про що, або про щось дуже важливе, вислухати чужі думки і поділитися своїми, разом когось підтримати чи порізно осудити – все це відтепер можна на сторінках газети ЯСНО в рубриці «Жіноча логіка». Думки чоловіків не заборонені.

Вітаю. Що ж, «епідемія» шкільних випускних вщухла до наступного року. Ще деяких час випускники згадуватимуть деталі святкування, розглядатимуть фотографії, хтось ностальгуватиме за шкільними роками, хтось безмежно радітиме дорослому життю. Та сьогодні я дам слово тим випускникам, якіпропустиливипускний, бо не вважають цю подію аж надто важливою в житті. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Папуга так обматюкав жінку, що вона заявила на нього в поліцію

60-річний чоловік навчив свого папугу лаятися нецензурними словами і у птаха це виходить завжди дуже доречно. Він формує такі речення, які не кожна людина вміє.

Дехто навіть заздрить розуму 29-річного крилатого. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Лабрадор врятував господаря від укусу ядовитої змії

Хоробрий собака породи лабрадор-ретривер захистив свого власника від нападу гримучої змії. При цьому собака постраждав: змія його покусала.

Як повідомляє Рубрика з посиланням на People, 18-річний господар лабрадора був переконаний, що втратить свого кращого друга. Хлопець на ім’я Алекс Лоредо розповідає, як пес Марлі врятував йому життя. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Дівчина врятувала порося з фізичною вадою і тепер його щастю можуть позаздрити інші тварини

Завдяки дбайливій господині порося з фізичною вадою має щасливе життя.

Челсі Вінінг з США, яка живе у Західній Вірджинії, веде цікавий блог у Instagram. Там вона публікує цікаві фотографії свого домашнього вихованця, яким є порося Флоппі. Далі – у газеті ЯСНО.

Місяць у квартирному полоні. Волонтери врятували кішку, у якої померла власниця

В Івано-Франківську волонтери та рятувальники врятували кішку, у якої померла власниця. Тварина приблизно місяць сиділа сама у квартирі багатоповерхівки на вулиці Пулюя. Продовження – у газеті ЯСНО.

Ще в школі нас дражнили Адамом і Євою. Ми виросли, одружилися і вже 25 років щасливі разом

Із Адамом ми були сусідами. А  ще – вчилися у одному класі.  Наші мами товаришували і під час вагітності вирішили –  у кого народиться дівчинка, та назве її Євою, а в кого хлопчик – Адамом. У ті часи не було ще ніяких УЗІ і до самого народження жінки не знали, кого носять під серцем. Та існували різні народні прикмети і моя мама була впевнена, що народить доньку. Так і сталося. Про це і більше – у газеті ЯСНО 

• Більше цікавого – у газеті ЯСНО

• Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО

• Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • 

ЗакарпатПост