Закарпатка у США: чому більшість американців мають зайву вагу і чому це може чекати й на нас

Закарпатка Наталія Ткач через «Клуб знайомств» газети «Закарпатські оголошення» познайомилася з американцем, вийшла за нього заміж і переїхала жити до США.

Вона розповіла газеті «ЯСНО» про своє нове життя і американські будні.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Побачивши на власні очі проблему «товстих» у Америці, вирішила, що якщо чоловіка буду годувати нашою їжею типу борщу, пельменів, смаженого м’яса, млинцями або макаронами по-флотськи, голубцями, картоплею і кашею, то нас мине ця напасть. Однак, побачивши в магазині симпатичний шматок свинини діаметром півметра з кісточкою не більше 5 сантиметрів, спробувала уявити ту свиню, опорно-руховий апарат якої складається з одних м’язів… За кількістю м’язів ця свиня мала б бути  культуристом. Скоріш за все, цьому поросяті подорослішати неабияк допомогли. Тримати таку масу на таких кісточках майже нереально… Без перевірки на допінг-контроль я б їсти таке м’ясо не радила.

Молоко там не кисне, а просто гіркне, а чищена картопля не темніє! Це про щось вам має говорити, бо з натуральними продуктами так бути просто не може! Цілий рік у магазинах є і полуниця, і кавуни, і салати, що в загальному нормально, бо так є вже і в нас, але на смак ці овочі – суцільний муляж! Відчуваєш себе обдуреною дитиною, коли хтось замість цукерки загорнув у фантик скоринку хліба. До речі, хліба як такого, дріжджового, вони не їдять. Тільки тости на смак як гума, які не псуються і по півроку. Але схуднути це їм не допомагає. Отже, не в хлібі єдиному справа.

Чому свого часу у нас виникла проблема з популярними в народі «ніжками Буша», курячими стегенцями? Та тому, що будь-який фермер починає день з ін’єкції антибіотиками кожному курчатку, щоб не здохло завчасно, і гормонами – щоб швидше досягло товарної ваги. В результаті, регулярно споживаючи цей букет антибіотиків, ваш організм виробляє стійкий імунітет до цих ліків. І, не дай бог, у разі виникнення серйозної необхідності застосування антибіотиків для порятунку вашого здоров’я, ваш організм може не погодитися з думкою лікарів і сказати: «Так я вже це все пробував – нічого не допомагає!» Правда, знайома картина? А в Америці таке майже поголівно! Не дарма від коронавірусу у США вимерло найбільше у світі людей. Звісно, не все у США хімічне. Є й магазини, де торгують натуральними продуктами, але ціни там такі, що є підстави вважати, що сметану туди привозять з якогось нашого українського села, та ще й спецрейсом • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост