Над дівчинкою знущалися у школі, але батько знайшов просто неймовірний спосіб припинити цькування

Булінг є а багатьох школах, але не завжди скривджену дитину знайдеться кому захистити. Проблема в тому, що, на жаль, учні не завжди розповідають вдома те, що трапляється з ними під час перерв або на уроках, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Однак у цій історії батько знайшов дуже оригінальний спосіб поставити всіх на місце і захистити доньку, інформує UkrMedia.

Нещодавно наші родичі переїхали до нас в рідне місто. Вони люди дуже спокійні, тому скандали з ними ніколи не трапляються. Але нещодавно сталося те, у що ніхто не зміг перевірити.

Коли їх дочка перевелася в нову школу, у неї почалися проблеми. Вона постійно поверталася додому з заплаканими очима і не хотіла йти до школи. Батьки почали сильно турбуватися. Дівчинка постійно прикидалася хворою і не хотіла йти до школи. Однолітки знущалися з неї, ображали її.

Тоді мати з батьком вирішили відвідати її класну керівницю і розібратися у всьому. Але вчительці було все одно, і історія не завершилася. Хоч вона і поговорила з дітьми, вони продовжували рвати її книги та штовхатися в коридорі.

Тоді батьки вирішили відвідати директрису. Вони поскаржилися на цих учнів і попросили вплинути на ситуацію, розповіли, що дочка вже відмовляється йти до школи. Директриса безневинним поглядом дивилася на них, а потім повідомила, що діти просто з нею так грають. А дівчинці потрібен лише привід, щоб прогулювати школу.

Батько дівчинки тільки розлютився від такого цинізму. Він взяв сумочку директриси та розкидав все, що було всередині по кімнаті, а потім кинув сумку в кут і заявив, що він просто з нею так грав. Директриса не могла прийти в себе від побаченого і не могла сказати ні слова.

Чоловік заявив, що може і далі так грати з нею, якщо вона не бачить в цьому проблеми. Вона кивнула йому і сказала, що все виправить. Цькування дитини припинилося після цього випадку. Батьків цих хуліганів викликали до школи та пригрозили тим, що наступного разу вони вдадуться до інших заходів. А дівчинка, нарешті змогла піти до школи без страху • Більше унікальних життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост