Не привітався і поплатився життям. Вбивцю ужгородця засудили до 7 років

За публічного обвинувачення прокурора Ужгородської окружної прокуратури мешканця обласного центру засуджено до 7 років ув’язнення за заподіяння тяжкого тілесного ушкодження, що призвело до смерті потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України).

Прокурором у судовому засіданні доведено, що чоловік у стані алкогольного сп’яніння наніс потерпілому удар кулаком по голові, спричинивши йому закриту травму голови. Внаслідок одержаного тяжкого тілесного ушкодження чоловік впав без свідомості, а згодом помер у автомобілі швидкої допомоги. Сутичка між чоловіками трапилася у листопаді 2019 року поблизу одного з цілодобових магазинів Ужгорода.

Обвинувачений уже судимий раніше – за шахрайство, нанесення легких та середньої тяжкості тілесних ушкоджень. Наразі вступ вироку в законну силу очікується, триває час на апеляційне оскарження. Протягом цього періоду особа перебуватиме під вартою в установі виконання покарань за рішенням суду.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

Детально історію про це страшне вбивство читайте у свіжому номері газети ЯСНО.

 ЗакарпатПост