Подружжя пенсіонерів запропонувало залишити будинок і дві машини будь-якій молодій парі, однак поставило умову

Літнє подружжя вирішило віддати свій будинок і два автомобілі будь-якій молодій парі, яка не має постійного житла. Драган і Драгіца Маріч з Боснії і Герцеговини прийняли таке рішення абсолютно виправдано в їхньому віці, поставивши лише одну умову, пише газета ЯСНО.

Приваблива пропозиція

Подружжя Маріч добре підготувалися до реалізації своїх планів, зробивши широку рекламу. Вони подали оголошення на місцеві радіостанції і телебачення, намагаючись привернути якомога більше уваги у бажаючих стати власниками такого майн, інформує UkrMedia.

В оголошенні детально описується власність, якою можуть володіти молоді люди. Про розкішний особняк мови не йде, але за середніми мірками це цілком гідне домоволодіння. Пара що відгукнулася отримає будинок з ділянкою і двором, а також дві машини. Все майно знаходиться в хорошому стані.

Але, зрозуміло, претендувати на цю власність можуть тільки ті люди, які зможуть запропонувати щось натомість.

Умова угоди

Одна деталь в оголошенні пояснює всю щедрість їх пропозиції. Річ у тім, що Драган і Драгіца не мають дітей і близьких поруч, які могли б про них піклуватися на схилі років. Тому єдиною умовою угоди буде переїзд в їх будинок для подальшого догляду. Молода пара повинна буде піклуватися про подружжя Маріч до кінця їхнього життя. Якщо відносини сімейств складуться добре, буде укладено договір про передачу майна.

Також Драган і Драгіца відзначають, що шукана пара повинна бути здоровою і працьовитою. Сім’я Маріч дуже цінує свій будинок з ділянкою і хочуть, щоб ним володіли господарські люди. В ідеалі їх власність повинна стати таким же теплим сімейним гніздечком і для пари що відгукнулася. Пропозиція подружжя Маріч хоч і виглядає дещо незвичайною і дивною, але за своєю суттю вона цілком логічна як механізм передачі спадщини. Літні люди готові поділитися своїм добром в обмін на допомогу молодих людей • Більше унікальних життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост