Site icon zakarpatpost.net

Із пальця моєї мертвої матері зникла обручка. Через місяць злодійка померла

Своєю вражаючою життєвою історією із газетою ЯСНО поділилася закарпатка Ольга. Жінка розповіла, як перед похороном помітила, що з пальця її матері зникла обручка. Спочатку хотіла викликати поліцію, а потім передумала і не шкодує.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

 Два місяці тому від ковіду померла моя мама Їй було всього 6о років. Втрату я пережила неймовірно важко. Я готова була віддати все, лише б повернути найріднішу людину. Ми були дуже близькими. Ми з родиною жили з батьками у одому будинку. Я була єдиною донькою, тож мама неймовірно раділа моїм двом синам і проводила з ними набагато більше часу, ніж ми з чоловіком.

Та нещодавно у нашу родину увірвалося страшне горе. Від наслідків корона вірусу мама померла в лікарні. Я не тямила себе від горя. Прощатися  з нею прийшло багато людей, адже мама була вчителькою і вивела у світ не одне покоління дітей.

Ми готувалися до похорону і допомогти мені прийшли подруги та родині. Найбільше біля тіла мами знаходилася тітка – її зведена сестра. Так трапилося, що дідусь загинув і бабуся вдруге вийшла заміж та народила ще одну доньку. Наталя від мами молодша на 27 років, навіть я за неї старша. Близькості між ними не було ніколи, вони часто сварились і ніколи не ходили одна до одної у гості. Та почувши, що мама померла, вона одразу ж напросилась допомагати мені. Щоправда, нічого не робила… ходила кімнатами і весь час кудись зникала або говорила по телефону.

І от уже перед приходом священника я помітила, що з безіменного пальця мами зникла обручка. Це стало для мене шоком, я покликала чоловіка, хотіла зробити галас, викликати правоохоронців. Утім свекруха, яка підійшла в ту мить, коли я скаржилася Івану на те, що трапилось і почула нашу розмову порадила не подавати вигляду, що я взагалі щось помітила, переконувала, що той, хто це зробив все одно не мине покарання. І вона мала рацію. Добре, щ я її послухала.

Маму ми поховали, а через тиждень я дізналася, що захворіла Наталя. Так само коронавірусом. Хоч вона молода, але страждає від проблем із серцем та має ожиріння.  Тож не пережила вона неуку. Навіть 40 днів не пройшло, як відійшла у вічність мама, як не стало і її сестри.

Я чомусь одразу підозрювала. Що викрадення персня – права її рук, занадто вже багато вона сама знаходилася з тілом матері. Крім того, після похорону ми виявили, що зник мій золотий ланцюжок, дорогий годинний чоловіка та 300 євро.

Почувши про смерть Наталі я одразу ж зателефонувала свекрусі. Вона не здивувалася, сказала, що й сама подумала на те, що крадійка саме вона і нагадала, що покарання не забарилося.

Тож тепер мене тішить одне, що добре, що я не зробила тоді скандал, не викликала поліціантів та не зганьбилася перед людьми, які дійсно прийшли розділити мою скорботу. Звичайно, тітку шкода, але добре, що вона хоч не мала дітей і не залишила їх у ранньому віці сиротами. Не знаю, збіг це все чи ні, але брати речі від покійника ніколи  нікому не раджу… • Більше унікальних життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост

Exit mobile version