Хотів порізати яблуко, а порізав жінку. 49-річний закарпатець встромив ніж співмешканці прямо в серце

У 49-річного жителя с. Підвиноградів Виноградівського району виник конфлікт зі своєю співмешканкою. Під час сварки він наніс жінці кілька ударів кухонним ножем в область обличчя, лівого плеча та серця. Завершити злочин не вдалося лише через випадковий збіг обставин: його спинили сусіди, що стали свідками інциденту. Подія трапилася у вересні минулого  року.  А зараз чоловік постав перед судом, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Свою провину закарпатець визнав та зізнався, що часто вживав алкогольні напої, але того дня, коли сталася трагедія, спиртного не вживав, бо взагалі хотів позбутися шкідливої звички.  

«Я взяв у руки ніж, яким хотів порізати яблука для домашніх тварин, і в цей час почув голос жінки . Що було далі він не пам`ятаю, але щиро каються у вчиненому, не мав наміру її вбивати», – запевнив він.

Жінка, що стала жертвою нападника, також виступила в суді.

«У цивільному шлюбі ми прожили сім років, – запевнила вона. – Чоловік зловживає горілкою, тож між нами через це часто виникали сварки. Останній місяць він поводився неадекватно, тому я вирішила звернутися за допомогою до його племінника, він допоміг чоловікові пройти курс лікування від алкоголізму. 18 вересня, коли я повернулася додому, він підбіг до мене на подвір`ї і ножем наніс мені  удар в обличчя, повалив на землю, сів на мене та наніс іще п`ять ударів ножем. Я почала кричати. На галас прийшли  робітники, які ремонтували сусідній будинок. Саме вони і врятували мене.  Я намагалася вирватися, але не могла. Чоловік наносив удари ножем куди попало».

Тим не менше, чомусь жінка просила суд суворо не карати співмешканця.

Свої свідчення дали і рятівники, які й вирвали закарпатку з-під ножа розлюченого нападника.

«Того дня я разом із братом працював на даху будинку. Він знахоится поруч із хатою, де сталася трагедія. Раптом почув крик про допомогу, тож без вагань зістрибнув із даху і побіг на сусідське подвір`я, де на землі лежала жінка, а на ній сидів чоловік і наносив їй удари ножем. На зауваження припинити він не реагував, тому я застосував до нього силу, а потім підбіг брат, який і допоміг зупинити бійку», – розповів один із них.

Інший додав лише, що коли він прийшов, жінка вся була в крові і що разом із братом вони відтягнули від неї кривдника і зв’язали йому руки. Враховуючи всі обставини, суд засудив чоловіка до семи років позбавлення волі • Більше унікальних життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост