Site icon zakarpatpost.net

У мукачівському суді підсудний намагався перерізати собі горло

Чекаючи на початок засідання Мукачівського міськрайонного суду 41-річний закарпатець порізав собі шию і передпліччя. Поранення – незначні, чоловікові надали допомогу та знову доставили до слідчого ізолятора. У суді мали розглядати клопотання щодо продовження тримання його під вартою: у березні цього року закарпатець скоїв розбій.

Як у коментарі ZAXID.NET розповіла речниця Мукачівського районного управління поліції Наталія Машіко, інцидент трапився у середу, 21 липня, у кімнаті затриманих Мукачівського міськрайонного суду. Чоловік, який намагався перерізати собі горло, є 41-річним мешканцем Мукачівського району, має неодноразову судимість. Під час перебування у кімнаті затриманих він намагався завдати собі тілесних ушкоджень невідомим предметом: порізав собі шию і передпліччя. Поранення – незначні, чоловікові надали допомогу та знову доставили до слідчого ізолятора.

У СІЗО 41-річний закарпатець перебуває із кінця березня, тоді його затримали за розбій. «Пізно вночі 26 березня цей громадянин увірвався до будинку 80-річної пенсіонерки, жительки села Чинадієво Мукачівського району. Чоловік погрожував жінці, вкрав її телефон, деякі речі, продукти. Поліцейські його затримали. Перед скоєнням розбою він якраз вийшов з місць позбавлення волі», – зазначила Наталія Машіко

За її словами, наразі здоров’ю чоловіка нічого не загрожує. Правоохоронці з’ясовують, яким предметом наніс собі ушкодження затриманий та звідки його взяв. Призначені відповідні експертизи.

ЗакарпатПост

Exit mobile version