За перше півріччя цього року на Закарпатті стало менше вбивств і більше злочинів, пов’язаних із комп’ютерами та Інтернетом

Керівник Закарпатської обласної прокуратури Дмитро Казак поінформував про стан злочинності в області за вказаний період. Він відзначив те, що зафіксовано спад рівня злочинності: обліковано 4897 кримінальних правопорушень, що на 13% менше, ніж торік. При цьому кримінальних проступків виявлено 1610.

Суттєво зменшилася кількість особливо тяжких злочинів – з 119 до 48. Менше стало і умисних вбивств, крадіжок, грабежів, розбоїв, вимагань і хуліганств. А от шахрайств виявлено на 93,6% більше, аніж торік – 395.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу img_3685.jpg

Вдвічі більше обліковано кримінальних правопорушень у сфері господарської діяльності (з 96 до 194), на 46% зросло число правопорушень у сфері використання електронно-обчислювальних машин (комп’ютерів), систем та комп’ютерних мереж і мереж електрозв’язку. Більше виявлено і фактів збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, повідомляє прокуратура Закарпатської області.

ЗакарпатПост