Батьки прикували ланцюгом до батареї та знущалися: патрульний розповів про порятунок 7-річної дитини

Вітчиму дитини загрожує до п’яти років в’язниці.

 З 7-річного хлопчика, якого прикували до батареї, постійно знущалися батьки. Навіть поліцейські здивувалися, побачивши, що хлопчика посадили на ланцюг, повідомляє ТСН.
 
Про це на своїй сторінці в соцмережі написав перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Про те, що трапилося, в поліцію повідомив сам 7-річний хлопець. Він сказав, що мати з вітчимом прикували його до батареї, а самі пішли з дому.
 
“Інспектори негайно прибули на вулицю Вітчизни, а зайшовши у двір, одразу почули дитячий плач. У вікні ж патрульні побачили жахливу картину: хлопчик сидів на ліжку, прикутий ланцюгом до батареї. Інспектори вже були готові силою зайти до приміщення, проте із сусіднього подвір’я до поліцейських вийшла бабуся дитини та допомогла інспекторам зайти до приміщення”, — розповів Олексій Білошицький.

© Олексій Білошицький
Олексій Білошицький

Пізніше дитина розповіла, що постійно страждає від домашнього насильства: його б’ють і принижують батьки, тому вдома він жити не хоче. Своєю чергою батьки пояснили свій вчинок тим, що не хотіли, щоб він втік, поки вони були на роботі.
 
“Наразі життю чи здоров’ю хлопчика нічого не загрожує. Його подальшу долю вирішать відповідні служби, які викликали на місце події інспектори. Що до батьків — на місце було викликано слідчо-оперативну групу для документування подій і надання подальшої кримінально-правової кваліфікації”, — додав Білошицький.

ЗакарпатПост