АНОНС. Як жінка розбагатіла та зцілилася завдяки роботі на землі

Деколи опиняючись у нових обставинах людина починає робити неймовірні речі, про які раніше навіть не підозрювала. А якщо це ще й удається, то про це хочеться кричати на весь світ. Своєю дивовижною історією з газетою ЯСНО поділилася закарпатка Тамара Ковач. Секрет її успіху вражає!  Тож жінка щедро ділиться своїми секретами.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Я все життя прожила у місті і ніколи не працювала на землі. У нас під Ужгородом був будинок, який дістався у спадок від батьків чоловіка, але ми туди їздили просто, аби побути на природі, заночувати, коли збиралися в ліс. Андрієві це подобалось і поступово він почав його ремонтувати, мріючи, що коли вийде на пенсію, ми залишимо квартиру сину, а самі переїдемо у село. Ремонт чоловік завершив, зі старенької хати зробив гарний сучасний будинок… і все своїми руками! Він у мене будівельник і вміє все. Однак перебиратися туди мені довго не хотілося. Та коли син одружився і взяв дівчину з іншої області, довелося звільняти квартиру, як ми йому й пообіцяли.

Жити за містом для нас не проблема, бо за кілька хвилин на автомобілі ми в Ужгороді, та мені геть не хотілося господарювати. У Андрія весь час були якісь ідеї, він горів садом, городом, різними прибудовами, альтанками… а  я дуже неохоче щось робила.

Та одного разу сусідка принесла мені газету «Господарські поради» і показала статтю про стоматолога з Хуста, який облаштував вдома і квітник, де вирощує більше сотні видів троянд, і різні сорти винограду … і це мене запалило. Квіти я дійсно люблю. Від першого до останнього слова перечитала розповідь про цього лікаря й вирішила, що теж займуся квітникарством.  Тим більше, що біля нашого будинку не було жодної квітки…. У городі росла картопля, цибуля, капуста, морква, часник, помідори та огірки, а от про квіти я зовсім не подумала, хоча Андрій не раз натякав • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост