12 років не могла завагітніти. Допомогла вода з цілющого закарпатського джерела

На жаль, зараз у багатьох родин виникають проблеми з народженням дітей. Які тільки випробування не проходять жінки, аби завагітніти, які фантастичні гроші платять вони лікарям…  скільки ліків випивають, гублячи своє здоров’я дорогими і шкідливими препаратами… а, виявляється, є цілком безкоштовний спосіб батьківства, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Те, що природа зцілює, знали ще наші пращури, а про Копанське джерело відомо людям з багатьох куточків України…

Своєю унікальною історію з газетою ЯСНО поділилася лучанка Єлизавета Яремків. Жінка розповіла, як дізналася про унікальну криницю і як здійснилася її найбільша в житті мрія – стати матір’ю.

Із чоловіком ми одружилися через велике кохання.  Ми добре жили, та не було єдиного, чого найбільше хотілося – дітей. Довгих 12 років я ходила із кабінету в кабінет, від лікаря до лікаря, що лише зі мною не робили, та все марно. То я втрачала дитину на ранніх строках, то народжувала передчасно і малюк не виживав, то взагалі не вагітніла. Я перепробувала все, що лише можна. Чого гріха таїти. Навіть у ворожок була… і ті не могли допомогти, лише гроші тягнули і марні надії давали.

Якось поїхала я з чоловіком на море в Одесу і там познайомилася з однією молодою жінкою з прекрасними двійнятами. Аж розплакалась, так мене розчулила малеча. Вона помітила мої сльози і підійшла спитати, в чому справа. От я й розповіла їй про свої проблеми. Виклала все, як було, як перед священником. Її звати Оля і вона одразу взялася мене втішати. Розповіла, що все це їй знайомо і вона також пройшла через те, що й я…. а потім додала, що є така газета «Поради», її вже багато років передплачує її мама. Так от. Вона там вичитала дуже цікаву історію про криницю близнюків у Великій Копані на Закарпатті. Поїхала, напилась води, помолилася, набрала з собою і сталося справжнє диво… незабаром вона відчула, що вагітна, а згодом виявилося, що буде двійня.

Я схопилася за цю розповідь, як потопаючий за соломинку. Оля пізніше мені навіть ту газету надіслала поштою і я сама прочитала про криницю. Мене вразило і я вирішила разом з чоловіком їхати на Закарпаття. Втрачати було нічого. Заодно ми вирішили, що подивимось на прекрасний квітучий край, у якому раніше не були ніколи і добре відпочинемо. Зізнаюсь чесно, Закарпаття мене дуже приємно здивувало.  Природа там просто казкова. Джерело знайшли швидко, воно одразу при центральній дорозі. Над ним збудовано навіс, є скринька для пожертв, ікони, можна помолитись, людей небагато, черги до криниці немає зовсім. Познайомилась із декількома місцевими і вони переконували, що віра, молитва та вода творять дива. Я щиро сподівалася, що зі мною так і буде. Невдовзі дійсно дізналася, що в мені зародилося нове життя. Пішла на УЗД-діагностику і мені сказали, що хай чекаю на двійню.

Артур і Антон – однояйцеві близнюки. Вони настільки схожі між собою, що спочатку мені самій їх було важко розрізнити. Я зав’язувала їм на руки різнокольорові нитки, аби не плутатись – одному синю, а іншому – червону. Зараз моїм синочкам уже 4 роки і я знову їду до криниці… але вже цього разу з сестрою чоловіка. Нещодавно вона вийшла заміж і хоче точно народити двійню. А газета «Поради» з того часу стала в нашій родині настільною книгою. Ми передплачуємо її відтоді, як тільки  про неї дізналися. Там я знаходжу багато цікавого і для себе, і чоловік для себе, і навіть батьки для себе. Як добре, що там пишуть про такі дивовижні джерела, як Копанське, адже це місце подарувало не тільки мені, але й багатьом жінкам справжнє щастя материнства • Більше унікальних життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост