35-річний закарпатець навмисне переїхав сестру автомобілем. Жінка загинула

Нечувана подія трапилася ще у 2018 році, та рідні оговтатись не можуть досі. Брат скоїв смертельний наїзд на власну сестру і втік з місця пригоди. Розслідування справи тягнулося декілька років і лише днями суд виніс вирок убивці, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

А того фатального літнього дня, приблизно о 23 годині у Виноградові  внаслідок умисного наїзду «Mitsubishi Lancer» на п’ятьох місцевих мешканців загинула 34-річна жінка і ще четверо людей , отримали травми.

За повідомленням поліції, 35-річний мешканець Виноградова, рухаючись на вулиці Космонавтів у районному центрі, на ґрунті неприязних відносин умисно здійснив наїзд автомобілем на свою рідну сестру. Поряд з жінкою на вулиці перебувало ще четверо місцевих жителів – співмешканець потерпілої та сусіди. Усі внаслідок зіткнення з машиною отримали тілесні ушкодження середньої та легкої ступенів важкості. Жінка від важких травм померла у реанімаційному відділені лікарні. Сам водій із місця пригоди втік і думав, що уникне покарання.

У суді свою провину чоловік так і не визнав, стверджуючи, що тоді, коли сталася аварія, він взагалі перебував за кордоном і про обставини події йому повідомила дружина. Також переконував, що коли повернувся додому, відвідав сестру у лікарні і, за його словами, вона тоді була ще живою. А ще – додав, що ні в чому не винний і що на нього просто наговорюють люди, із одним із яких він перебуває у неприязних стосунках.

Тим часом свідчення дав і один із потерпілих, який переконував, що винуватцем аварії є саме та людина, оскільки він чітко його бачив і чув його голос.

«Тієї ночі ми разом із братом вийшли на подвір`я, – запевнив він. – У цей час на автомобілі «Mitsubishi Lancer» із включеними фарами під`їхав Іван (імена в матеріалі замінено)  і на великій швидкості здійснив наїзд на мого брата. Від сильного болю він почав кричати і на вулицю вийшли мати, дружина та сестра Івана зі своїм співмешканцем. Я стояв на узбіччі ближче до двору на відстані 3-4 метри від них. На вулиці було темно. Через декілька хвилин Іван повернувся на автомобілі, наїхав на мене, пошкодивши коліно і за кілька метрів збив свою сестру, не зупинився і поїхав далі».

Свідком події став і сусід цієї родини. Ось що він розповів:

«Я проживаю неподалік і вночі 23 серпня почув на вулиці крики. Вийшов з будинку, подивитись, у чому справа. Коли стояв на тротуарі, з двору на автомобілі чорного кольору виїхав Іван, збив мене з ніг, не зупинився і поїхав далі. За кермом був саме він, я бачив його через лобове скло перед самим наїздом».

Подібні свідчення дали й інші сусіди, які переконували суд, що наїзд скоїла саме ця людина. Утім мати Івана захищала сина і запевняла, що її доньку збив не син, а інша людина. Та суд жінці не повірив. Чоловіка визнали винним, але вирок винесли дуже лояльний – три роки обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на два роки • Більше унікальних життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост