Новий сезон УПЛ: хто фаворит, і чого очікувати від «Миная»?

Шанувальникиукраїнського футболу дочекалися старту нового сезону Прем’єр-ліги.

Хто фаворит в чемпіонськійборотьбі? Якимибудутьрезультати «Миная» з Ужгорода? Розбираємося в даномуанонсі з аналітиками БК Betandyou.

«Динамо» чи «Шахтар»?

У минуломурозіграші УПЛ «Динамо» вдалосяперерватичемпіонськийхід «Шахтаря», якийтривав з 2016 року. Головнимтворцемуспіху в київськомуклубі став колишній наставник «гірників» МірчаЛуческу, чий прихід в клуб викликаввеличезнийажіотажсередстоличнихуболівальників. Букмекер Betandyouтоді давав доволі хороший коефіцієнт на успіхкиян.

Згідно з оцінкамиекспертів, «Динамо» і «Шахтар» знову не відчуютьконкуренції в боротьбі за золотімедалі з боку іншихклубів. Шансикияноформитичемпіонський титул букмекериоцінюютькоефіцієнтом 1,95. Аналогічнакотируваннязапропонована на успіх «Шахтаря», щозайвий раз підтверджуєнаявністьколосальноїінтриги.

Нагадаємо, що на чолі «Шахтаря» став італійський наставник Роберто Де Дзербі, якийзмінив на посадікерівникакомандипортугальцяЛуїшаКаштру.

Хтопретендує на бронзу?

Експерти в БК Betandyouтакож назвали фаворита в боротьбі за бронзовімедалі в майбутньомучемпіонаті. Тут розподіл сил не змінився – «Зоря» залишаєтьсятретьою силою УПЛ, а ставки на те, що клуб з Луганськапосядетретємісце, йдуть з коефіцієнтом 1,80.

Для порівняннянайближчіконкуренти «Зорі» — «Колос» і «Дніпро-1» відзначенікотируваннями 8,50, а у «Десни» і «Ворскли» шансизамкнути ТОП-3 за підсумками сезону і зовсіммізерні – 15,00.

Хто буде боротися за виживання?

Оновлений регламент УПЛ, якийрозширивчемпіонат до 16 команд, дозволив «Минаю» зберегти прописку в Прем’єр-лізі, незважаючи на провал в минуломусезоні. Аналітики БК Betandyouвважають, що і в новому чемпіонаті клуб з Ужгорода буде вести боротьбу за виживання. Укластипарі на те, що «Минай» завершить чемпіонат на 15 або 16 місці, можна з коефіцієнтом 1,30.

Найближчіконкурентипідопічних Василя Кобіна – це «Металіст +1925» (2,75), «Інгулець» (3,00) і «Верес» (3,25).

Стартовий тур

У першомутурі нового сезону УПЛ у «Миная» бувзапланованийгостьовий матч проти «Динамо». Цейпоєдинок за згодоюсторінбуло перенесено на невизначенийтермін. У другому туріколектив з Ужгорода прийматимевдома «Олександрію», а восьмого серпня команда Василя Кобіназіграєвдомапроти «Колоса».

ЗакарпатПост