Рушник в поміч! Як врятувати обличчя від зморшок

Про те, як стерти зі свого тіла сліди прожитих років, жінки замислюються щодня. У таких випадках на допомогу приходять тонни дорогих кремів і навіть ін’єкції краси. Однак є і більш доступні засоби, що попереджають появу зморшок на вашому обличчі. Як з’ясував “Рамблер”, серед таких прийомів все більшої популярності набирає простий рушник, пише газета ЯСНО

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Причому діяти він буде вночі, оскільки поза під час сну багато в чому визначає майбутнє нашої шкіри. Так наприклад, поки ви спите на животі або на боці, обличчя буквально карбується в подушку і “катається” по ній. Не дивно, що це призводить до вертикальних зморшок і складок на обличчі.

Тим більше, що сон так чи інакше займає третину нашого життя. Уявіть як вплинуть на обличчя роки сну в неправильній позі! Саме тому фахівці настійно рекомендують навчитися спати на спині.

Чим допоможе рушник?

Відмінний помічник у боротьбі з такими зморшками – згорнутий в рулон рушник. Такий валик потрібно підкладати під шию. Це скоротить ймовірність зіткнення обличчя  з подушкою, а заодно і підтримає шию, через що пройдуть і болі в ній. Причому він працює практично як ортопедична подушка, маючи до того ж і розслабляючий ефект.

Як це працює Розстелений рушник слід скласти вдвічі короткими боками. Саме з короткого боку туго згорнути його в рулет, перев’язавши стрічками на кінцях. Спати потрібно на спині, підклавши валик під шию. Причому якщо відчуваєте дискомфорт, варто взяти рушник іншого розміру. Так, простий валик з рушника допоможе вам сформувати правильну звичку, запобігти зморшкам на обличчі і позбавить від болю в шиї • Більше унікальних життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост