Жінка народила чотирьох дітей, а чоловік душив їх та закопував на городі

Олександра та Давид стали вбивцями власних чотирьох дітей.

Кожне з новонароджених потрапляло в поліетиленовий пакет відразу після пологів, де помирало в страшній агонії через брак кисню. Тіла немовлят чоловік закопував у городі, аби про злочин ніхто не дізнався, аж поки його не видали сусіди, які запідозрили щось страшне, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

13 березня цього року 29-річну Олександру та 39-річного Давида було засуджено до довічного позбавлення волі за вбивство та співучасть у вбивстві.

У цієї пекельної парочки  єдиний старший син оминув страшної участі. Його батьки виховували належно і любили. Усіх інших дітей убивала рідна мати… за наказом батька.

Коли народжувалася чергова дитина, Давид казав дружині: «Ти знаєш, що робити!» Олександрі найважче вбивати було вперше, потім, за її словами, стало легше.

На суді обоє розповідали про скоєне без жодних емоцій.Тому судді вирішили, що мати і батько однаково відповідальні за вбивство дітей.

Вбиті діти були народжені у 2013, 2015, 2016 та 2018 роках, а перший син Даніель –  у 2012 році. Після арешту батьків хлопчик проживатиме з бабусею і дідусем. Експертиза встановила, що всі немовлята народилися живими та були задушені відразу після народження. Тіла дітей перепоховали на міському цвинтарі. Цей жахливий випадок трапився у Польщі. Адвокат батьків-убивць запевнив, що з вердиктом суду не згоден і планує подавати апеляцію • Більше унікальних життєвих історій у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост