На Рахівщині обікрали підприємство: брали тільки метал

Співробітники поліції викрили чоловіка, який вдерся до закинутого підприємства та вивіз всі цінні предмети, які там знайшов. Правоохоронці вилучили у зловмисника крадене майно та повернуть потерпілому

У вівторок, 3 серпня, до поліції звернувся власник колишнього товариства з обмеженою відповідальністю та розповів, що доки він два тижні не відвідував приміщення – звідти зникло чимало цінних речей. Співробітники Рахівського районного відділу поліції оперативно спрацювали та викрили зловмисника до того, як він встиг продати викрадені речі.

У 29-річного жителя смт. Великий Бичків виявлено та вилучено чуже майно: балони для кисню, промисловий зварювальний апарат та металеві вироби. Всі речі найближчим часом поліцейські повернуть потерпілому.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням. За вчинене зловмиснику загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

Наразі поліція перевіряє можливу причетність чоловіка до вчинення аналогічних злочинів та території району та встановлює, чи були у нього спільники. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

ЗакарпатПост