Колишній військовий викрав дружину, засунув її в мішок і відвіз до лісу

Колишній офіцер спецназу Ярослав Фокін не погодився з тим, що дружина Олена вирішила розлучитись.  Чоловік, озброєний ножем, увірвався до її квартири. Він залякав жінку та її нинішнього партнера, зв’язав їх, а потім відвіз до лісу, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

У 2011 34-річна році Олена  стала віце-чемпіонкою з гірського бігу. Спортсменка багато років жила з колишнім офіцером Ярославом Фокіним. Їх шлюб не вижив, жінка вирішила розлучитися. Фокін не міг цього прийняти. Чоловік неодноразово залякував жінку та її партнера. А потім увірвався в будинок, зв’язав її стрічкою і поклав у сумку, в якій хокеїсти носять спорядження, затягнув у автомобіль і відвіз до лісу.

– Він зв’язав мене та мого хлопця  клейкою стрічкою. Я намагалася звільнитися, але не мала жодного шансу. Я думала, що це кінець – розповіла Олена. Жінка думала, що чоловік її вб’є. Тим більше, що Ярослав погрожував не раз погрожував раніше.

Однак у лісі він відпустив  відпустив кохану і вручив їй букет квітів. Наче вони були на побаченні…

Випадок трапився у Росії. Поліцейським вдалося швидко знайти Олену та затримати викрадача. Суд засудив його до 4,5 років позбавлення волі. Однак жінка все одно тремтить за своє життя. – Я попросила допомоги у влади. Я зроблю все, щоб обмежити свій контакт з ним. Я просто боюся за своє життя, коли його звільнять, – додала вона • Більше унікальних життєвих історій у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост