АНОНС. Ширка в Закарпатській облраді: депутатів лихий поплутав?

У Закарпатській обласній раді коїться щось неймовірне. Складається враження, що депутатів лихий поплутав. Не встигли вони вибрати собі голову та його заступників, як почали робити великі перевороти. Закулісні ігри там не припиняються відтоді, відколи так звані народні обранці отримали свої мандати, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Що ж так подіяло на депутатів, що вони вирішили перерозподілити крісла? Не зарплата чиновників їх найбільше приваблює, а сфери впливу, бо ж не з політики прийшла більшість обранців, а кожен має свою справу, тому гострої потреби в грошах у них немає. Та чому вони тихенько не сиділи собі в своїх містах і селах Закарпаття і не займалися далі бізнесом? Звісно, що наступив момент, коли захотілося влади.

І саме в боротьбі за цю омріяну владу вони почали творити бозна що. Зокрема, на останньому засіданні депутати створили широку коаліцію, яку одразу ж закарпатці прозвали «ширкою». І що ви думаєте, хто в неї увійшов? Партії, що мають абсолютно різні політичні погляди. Та то у Києві, у Верховній Раді, а на Закарпатті політика не надто людей і цікавить, навіть депутатів обласної ради.

У них інтереси свої, а столиця далеко. Тож згрупувалися вони у коаліції: «Слуга народу»,  «ОПЗЖ» (Медведчуківська «Опозиційна платформа за життя»), «Команда Андрія Балоги» та КМКС (партія угорців).

На тому ж засіданні депутати скинули всіх заступників голови обласної ради і призначили своїх. Були спроби скинути й голову, але провалилися.

При цьому всьому це скликання депутатів найменш продуктивне у роботі. Не перероблялися й попередні, але ці не зробили майже нічого. Робота їх цікавить не настільки, як крісла.

Якщо попередні строчили звернення у всі можливі й неможливі інстанції, то ці навіть того не роблять • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост