Ми чистимо зуби снігом і вважаємо себе найбільш заощадливою сім’єю у світі

Вміти заощаджувати – це талант, яким володіють далеко не всі жінки. Та є між ними настільки економні, що  шкодують навіть їжу від свого чоловіка. Дехто переконаний, що це вже занадто, але не американка  Беккі, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

«Я завжди була ощадливою», – із великою гордістю каже 41-річна жінка.

Вона разом з 39-річним чоловіком Джорджем  виховує двох синів  – семирічного Джорджа та чотирирічного Колдена.

«Коли я народила старшого сина, залишала власний бізнес, аби зайнятися вдома його вихованням. Я повністю присвятила себе родині і дітям.  Отже, велика частина моєї філософії полягає в тому, що економити гроші – це те саме, що заробляти їх», – наголошує жінка.

Беккі, яка вважає себе найекономнішою мамою в Америці, до народження Джорджа заробляла до 35 000 доларів на рік на вигулі і дресируванні собак.

«У той рік нам було дуже важко. Я не знала, як знайти шлях компенсувати втрату свого доходу. Довго шукала рішення і нарешті знайшла – можна на багатьох речах просто заощаджувати», – каже жінка.

Беккі заощадлива до такої міри, що не має бажання платити за водопровідну воду. Вона взимку збирає у саду сніг і вся родина чистить ним зуби. Таким чином не потрібно купувати зубну пасту. Снігом у родині і миються, що дає змогу  позбутися витрат на придбання мила, шампунів, кондиціонерів для волосся.

Також  вона скорочує родинні витрати, миючи посуд у пральній машині поряд зі звичайною білизною (наполягає на тому, що посуд не ламається); виготовленні власних світильників та свічок; використанні пом’ятих газет як утеплення стін; за допомогою суперклею для фіксації зламаних шаф; та використовуючи шпалери, які вона знайшла у смітнику біля магазину фарб.

Крім того, господиня ніколи не наймає спеціалістів для проведення ремонту, усе робить сама.

Вона навіть звинувачує чоловіка, що він їсть більше їжі, ніж вона.

 «Вода з крану насправді коштує великих грошей,. На вулиці біля нашого будинку протікає невеликий, але чистий потічок. Я хочу ним скористатися і підвести цю воду до будинку, аби не платити за водопровід. Проблема лише в тому, що взимку вода ця замерзає. Але можна придумати, як її підтопити», – розповідає Беккі.

На її думку, 80-90 відсотків усього, що продається, насправді можна отримати або набагато дешевше, або взагалі безкоштовно.

Чоловіка такий характер дружини дещо насторожує:

«Якщо ми замовили, скажімо, палички моцарели, а їх було чотири, я з’їв три, а вона –  одну, тозмущшує мене платити за 75 відсотків їжі», – каже він.

Друзі та знайомі цієї родини до заощадливості Беккі ставляться по-різному. Хтось її засуджує, а  у когось вона викликає захват, але всі, з ким знайома ця жінка, починають також заощаджувати.

 «Деякі спочатку дуже дивується, – розповідає вона. – Особливо якщо ще не звикли до моїх ощадливих способів. Але мої давні друзі та сім’я вважають, що це чудово.  Мій чоловік також ощадливий, оскільки він мінімаліст і насправді не піклується про те, щоб будинок виглядав мило і чарівно. Звісно, між нами буває тертя, але ми швидко знаходимо компроміс. Непорозуміння в основному стосуються способів витрачання коштів».

Своїх дітей Беккі також привчає заощаджувати і переконана, що її сини виростуть такими ж економними, як вона сама • Більше унікальних життєвих історій у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост