АНОНС. Відмовився від своїх дітей і почуваюся щасливою

 Люди обурені, але чоловіки це роблять постійно

Ідея відмови від піклування над своїми дітьми для більшості матерів є немислимою, але для цих трьох жінок це було одне з рішень, яке вони вважають найбільш правильним у житті.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Вони розповіли, чому зважились на такий крок і їхні історії опублікувала британська газета «Сан», пише газета ЯСНО.

Марія

Марія відчайдушно хотіла стати ідеальною дружиною та матір’ю, але не була готова до цього.

«Я дуже старалася вписатись у роль і адаптуватися, щоб стати тією людиною, якою хотіли, аби я була, інші, – розповіла вона. – Але я також відчувала, що в той же час у мене були цілі».

Жінка прежила важку депресію, коли у трирічної дочки Ханни діагностували рак.

Менше ніж через рік вона померла, що призвело Марію до точки перелому.

«Смерть Ханни стала моментом, коли моє життя зупинилося, – зізналася вона. – У цьому глибокому горі я навіть не могла  думати про іншу людину».

Шлюб Марії закінчився, і вона прийняла важке рішення переїхати, залишивши з чоловіком іншу дитину.

 «Того першого вечора, коли я поїхала з дому нашої родини, це було неймовірно боляче, але у той же час інша частина мене відчула неймовірне полегшення, – пригадала жінка. – Це, по суті, вперше в житті я почала розуміти, ким я була як людина. Мені не хотілося ні шлюбу, ні більше дітей. Я, безумовно, почувала себе засудженою як матір – мені сказали, що я повинна була стерилізуватися і не допускати народження дітей. Але іноді найкраще для дітей та сім’ї, щоб мати була батьком для виїзду. Цікаво, чому не засуджують чоловіків, які нерідко кидають жінок із дітьми. Чомусь у суспільстві це вважається нормою. Коли ж із родини йде жінка і залишає дітей на батька – це викликає осуд, зневагу і огиду» • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост