Закарпатка змінила їжу і зцілилася від безпліддя

Про жіночі теми не люблять говорити вголос. Тема критичних днів чи б то місячних для багатьох закрита. Навіть матері донькам неохоче розповідають, що це таке і що потрібно робити, якщо на спідній білизні раптово з’явилася кров. Дівчата, щоправда, таке тихенько обговорюють між собою, але цих знань часто недостатньо, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Тому газета ЯСНО вирішила підняти пікатну тему і своєю розповіддю з читачами про критичні дні вирішила поділитися закарпатка Руслана Попович.

Із подругами ми часто говорили про своє, жіноче. Одна з них із жахом щомісяця чекала на свої критичні дні і розповідала, що в цей час її так болить низ живота, що їй потрібно приймати ліки. Іншу – дуже боліла голова, ще в однієї тягнуло спину. У мене всього цього не було. Єдиною незручністю стало те, що при циклі 36 днів у мене, як кажуть, «гості з Краснодару» гостювали півтори тижні. Це було дуже незручно, особливо влітку. Але я все сприймала як належне і не переймалася. Засоби гігієни нині дуже хороші. Я раділа, що мене нічого не боить, як подруг. Вони ж, у свою чергу, теж вважали, що якщо вони вже народилися жінками, то все так і повинно бути, вони просто змушені все це терпіти і нічого змінити не можна. При цьому ніхто навіть і близько не повязував жіночі питання із харчуванням.

Минув час. Я кардинально змінила стиль життя. Перестала вживати жирне, смажене, гостре, різну їжу швидкого приготування, коли, солодкі газовані напої, чим завжди був багатий мій стіл. Також я повністю відмовилася від м’яса, яєць та молочних продуктів, а також від ліків. Через певний час зі мною почали відбуватися дива. По-перше, я багато років тому після перенесеного гаймориту втратила нюх. Несподівано він повернувся. Крім того, у мене покращився зір, а недобачала я ще зі шкільних років. Я стала легкою, повітряною, енергійною і моє самопочуття стало просто чудовим. Я забула, що таке нудота після їжі, що таке головний біль… а голова мене боліла дійсно часто. Але й це ще не все. Місячні у мене тепер тривають усього два дні. Це неабияке полегшення. Повірте!

Коли зрозуміла про це, вирішила зателефонувати одній  подруг і розповісти, адже її я давно просила переглянути свій раціон харчування, оскільки вона постійно хворіє… Якщо не одне болить, то інше – і так до безкінечності.

На мій превеликий подив, Тетяна зізналася, що перестала пити молоко, обмежила себе у м’ясі, їсть його тільки двічі на тиждень і то тільки варене та майже не вживає яєць. І вона почала почуватися набагато краще. Саме в неї місячні були настільки болісними, що без сильнодіючих знеболювальних не обходилася жодного разу. Це була дуже приємна новина.

А ще я нещодавно познайомилася з жінкою, яка вже більше 10 років є сироїдом, тобто взагалі не їсть ніякої термічно обробленої, тобто вареної, печеної чи смаженої їжі і місячні у неї припинилися зовсім. Вона молода, їй 30 років. І це не завадило їй двічі стати мамою. У неї 8-річний син та чотирирічна донечка.  До того вона протягом тривалого часу безрезультатно лікувалася від безпліддя… Хіба це не дива! Як бачимо, їжа впливає на весь наш організм і правильні продукти роблять нас здоровішими, сприяють нашому омолодженню та одужанню • Більше унікальних життєвих історій у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост