На Закарпатті поліцейські, разом з прикордонниками, виявили 6 іноземців-нелегалів

У селі Біласовиця, що поблизу Воловця, працівники міграційної поліції зупинили автомобіль із двома пакистанцями, які не мали жодних документів на право перебування в Україні. Того ж дня 4 нелегальних мігрантів з Узбекистану було виявлено у селі Кострино, неподалік Великого Березного. Поліцейські з’ясовують обставини та мету перебування іноземців на Закарпатті

Днями працівники міграційної поліції Закарпаття, спільно з інспекторами групи реагування патрульної поліції, зупинили для перевірки автомобіль «Daewoo». За кермом транспортного засобу перебував 33-річний львів’янин, який перевозив 2 пасажирів-іноземців.

Двоє молодих чоловіків не мали жодних документів на право перебування на території України. З їх слів, обидва вони є громадянами Пакистану. Імовірно, через Закарпаття чоловіки намагалися потрапити до країн Європи.

Того ж дня, спільно з прикордонниками, працівники поліції Закарпаття, виявили ще чотирьох нелегальних мігрантів. Йдеться про громадян Узбекистану віком 18, 20 та 29 років, які теж не мали документів на право перебування в Україні. Попередньо встановлено, що 38-річний водій автомобіля «Daewoo Gentra», який перевозив іноземців, мав намір незаконно переправити чоловіків до Словаччини.


На всіх іноземців-нелегалів складено адміністративні протоколи за незаконне перебування на території України. 

Наразі працівники поліції з’ясовують обставини та мету перебування іноземців на Закарпатті,  їхнім діям буде надана відповідна правова оцінка, – інформує відділ комунікації поліції Закарпаття

ЗакарпатПост