Закарпатські поліцейські затримали наркоторговця, який переховувався від правоохоронців, щоб уникнути покарання

Співробітники кримінальної поліції Виноградова затримали 28-річного зловмисника, який причетний до розповсюдження наркотиків на території району.

Його протиправну діяльність поліцейські викрили ще на початку липня. Тоді фігурантові слідчі повідомили про підозру у вчиненні наркозлочину, після чого чоловік одразу почав переховуватися від правоохоронців, щоб уникнути кримінальної відповідальності.

Довго переховуватися чоловікові не вдалося. Поліцейські в ході оперативної роботи дізналися його місце перебування і затримали його в одному з сіл неподалік Виноградова.

Під час затримання у зловмисника при собі знову були наркотики: поліцейські вилучили згортки з метамфетаміном, марихуаною та пристрій для викурювання.

Зараз виноградівцю обиратимуть запобіжний захід в суді. Слідчі клопотатимуть про тримання підозрюваного під вартою. Досудове розслідування у справі триває.

Варто зазначити, що на розгляді у суді вже перебуває ще одне кримінальне провадження щодо зловмисника, за скоєння ним аналогічного злочину, повідомляє поліція Закарпатської області.

ЗакарпатПост