30-річна жінки тримала 14-річну доньку на ланцюгу з нашийником

30-річна жінка після конфлікту з 14-річною донькою за допомогою ланцюга, нашийника і навісного замка прив’язала її в будинку. У такому стані дівчина провела дві години, а після того як мати відв’язала дочку, звернулася до поліції по допомогу, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

 Як пояснила поліцейським жінка, в такий спосіб вона намагалася перевиховати дочку, яка нібито постійно тікає з дому і відмовляється допомагати по господарству.

«Сутками не спимо зовсім. Це не один день вона робить. Про це все село он знає… Вона таке витворяє, вона мене обзиває «вєчно больною на голову» на всю вулицю, а я в положенні. Кричить мені, що я «всьо зроблю, щоб ти не розродилася», – скаржиться Світлана Турчак і додає:  «Розумієте, в мене виховання старої закалки. В 14 років дитина не повинна під ранок приходити і не курити мені в сараях. Зловила. Взяла один край цепка, зачепила коло себе, тримала до тих пор поки не закінчила говорити, а потом відпустила».

Тим часом односельці матір характеризують дуже позитивно. Кажуть, що родина порядна, роботяща.

Олена ж  розповідає, що мати її спочатку прив’язала ланцюгом до батареї, а потім вивела на двір і прикувала до залізного стовпа.

«Вона просто з ума сходе, психічно не здорова, постійно кричить, матюкається, що її все село чує просто. Я навпаки на неї образилась ще більше», – стверджує дівчина.

Молодша сестра  дівчини-втікачки запевняє, що вона Олена провокує конфлікти, між нею зх. матір’ю постійно виникають сварки, бо сестра нібито виносить з хати дорогі речі, продає їх і купує цигарки та алкоголь.

Родина живе в селі Тартак.

Проти матері дівчини відкрили кримінальне провадження за статтею «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини».

Наразі проводиться досудове розслідування. Працівники ювенальної превенції та соціальні служби вивчатимуть ситуацію в родині  • Більше унікальних життєвих історій у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост