Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №32

Здорові люди нікому не потрібні

Американська компанія Moderna заявила, що тим, хто пройшов повний курс вакцинації, необхідно буде через пів року зробити третє щеплення від коронавірусу. Оскільки це зможе забезпечити імунітет від нових штамів. Українське міністерство охорони здоров’я рекомендує щепити навіть дітей від 12 років. Добровільно-примусова вакцинація для вчителів…. Більше – у газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Слуги дракона? Чому президентська партія розвертає Україну в бік Китаю

Уже два роки Україна живе з президентом Зеленським та його більшістю в парламенті, й чим далі, тим більшими прихильниками вступу до Євросоюзу і НАТО вони стають. 

Аж ось на тлі новин про те, що Китай шантажує Україну, депутати від «Слуги Народу» починають активно розхвалювати Китайську Народну Республіку та її провідну Комуністичну партію. Про це і більше у газеті ЯСНО.

Правда і тільки правда? Чому без брехні наше життя ідеальним не стане

Чи часто вам доводилося зізнаватися в чомусь такому, про що б ви краще промовчали? І чи вимагаєте від рідних та близьких завжди говорити правду? І як взагалі ви ставитеся до правди і тільки правди? Давайте поговоримо про це і, насамперед, я поділюся з вами переживанням подруги. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Мене відправили з лікарні помирати

Із дитинства я мала слабке здоров’я. Моя мама також часто хворіла, у неї були проблеми з серцем, бронхіальна астма. Я бачила, як вона задихається, щодня приймає таблетки, не лягає спати без інгалятора. Мріяла стати лікарем, але не судилося. У дитинстві в мене часто були ангіни, я практично жила на ліках. Потім отримала ускладнення на серце, тож прийом препаратів продовжився. Далі – хронічний апендицит і ще цілий букет інших захворювань. Найцікавіші деталі – у газеті ЯСНО.

Не могла заговорити з жодним чоловіком і до 28 років ні з ким не зустрічалася

Подруга порадила зняти стрес у тренажерному залі

Я з дитинства не могла знайомитись із хлопцями. Коли до мене хтось підходив, починалася паніка. Намагалась не показувати, але серце мало вистрибнути з грудей. До 28 років ні з ким не зустрічалася. Професію педагога вибрала, щоб працювати з дітьми у жіночому колективі. Колеги часто мене питали, коли вчити буду власних дітей, від чого я червоніла і не могла ні слова вимовити у відповідь. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Кулінарні шедеври, містичні замки та цілющі озера. 10 найцікавіших місць Закарпаття

Різноманіттю України може позаздрити будь-яка країна світу. Якщо ви не мандруєте просторами батьківщини, то втрачаєте дуже багато вражень, спогадів та зустрічей з цікавими і неповторними людьми. Сьогодні наша розповідь піде про найзахідніший регіон України – Закарпаття.

Впродовж століть на теренах цього регіону жили представники багатьох етносів, кожен з яких залишив помітний відбиток на його розвитку. Гори, озера, замки та палаци, цікаві народні ремесла. Більше – у газеті ЯСНО.

15 років не могла завагітніти, а через рік після того, як всиновила хлопчика, народила двійню

Деколи жінки готові на все, лише б відчути радість материнства. Вони лікуються роками, проходять через страшні медичні процедури, їздять у монастирі, ставлять вічки до ікон і дуже болісно, коли все марно. Так було і закарпаткою Алісою Ткачук. Утім її історія закінчилася дуже щасливо. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Моя 65-річна мама закохалася у 32-річного. Люди засуджують, та вони щасливі

Нерідко діти тоді, коли батьки заводять інші стосунки, стають їм на заваді. Їм важко зрозуміти, чому мати не з батьком, а батько не з матір’ю. І навіть у дорослому віці вони не завжди готові їх підтримати але не в цьому випадку. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

31-річна жінка потрапила у Книгу рекордів Гіннеса через найбільший у світі рот

31-річна жінка стала володаркою  рекорду з найбільшого у світі роту. Зареєструвати рекорд її спонукали підписники в TikTok — а їх аж 1,7 мільйона людей.

Жителька американського штату Коннектикут Саманта Рамсделл  – мрія кожного стоматолога.  З ротом більшим за життя, який розтягується на величезні 6,52 см, вона офіційно стала власницею найбільшої у світі ротової порожнини. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

У чоловіка 28 пальців на руках і ногах

Дивна вроджена особливість зробила його знаменитим. Він не соромиться, а пишається своєю унікальністю. Нещодавно його занесли  в Книгу Рекордів Гіннеса за найбільшу кількість пальців у світі – 28 на руках та ногах. Індієць Девендра Сутар народився з полідактилією, тобто з зайвими пальцями. При цьому у нього не просто є зайві пальці на руках, у нього на кожній руці та стопі ноги по сім пальців. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Хлопчик бере з притулку старих собак, від яких всі відмовляються

Життя 8-річного Роббі, до зустрічі з прийомними батьками, була сповнена горя і принижень. Він з народження піддавався побоям і психологічному насильству. Марія і Чарльз Гей усиновили Роббі три роки тому, забравши з опікунської сім’ї. Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

Розумна гуска відшукала коханого гусака, якого забрали на операцію

Просто не вкладається в голову, наскільки розумними можуть бути домашні тварини! А ще нерідко дивує їхня відданість! Коли співробітники Центру порятунку вирішили допомогти дикому гусаку і забрали його на операцію, вони і гадки не мали, що не тільки вони цікавляться його здоров’ям. У нього була вірна гуска, яка якимось чином знайшла клініку, куди його забрали волонтери. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

Чоловік з 2018 року тримає собаку в багажнику автомобіля

Незрозуміло, для чого деяким людям заводити домашніх тварин, коли вони не вміють чи не хочуть про них турбуватися. Дуже дивна історія стала вірусною в Інтернеті буквально днями. Подія трапилася в російському місті Нижній Новогород, але про неї писали різні світові видання. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Мені потрібна чоловіча кров, інакше я осліпну

39-річній Джо Деніелс потрібна чоловіча кров, інакше вона осліпне. Причина – рідкісна хвороба, синдром Шегрена. Але в Британії не вистачає донорів-чоловіків. Через синдром Шегрена у Джо запалюються слізні залози, а на рогівці з’являються виразки. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Ікона Божої Матері зцілила помираючого малюка: це диво Господнє

В Івано-Франківську знаходиться ікона, яка творить дива. Про це розповіли на порталі “vidverto.news”. Йдеться про чудотворну ікону Матері Божої Ласкавої Станіславської, яка у вигляді копії повернулася до Франківська в 2010 році і знаходиться в храмі святого Іона Хрестителя, по вулиці Микитинецькій. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Фахівці розповіли, чому гірське повітря допомагає людям довше жити

Фахівці розповіли про благотворний вплив гірського повітря на здоров’я і довголіття людини. Відпочинок в горах здатний допомогти зміцнити імунну систему і позбутися зайвої ваги. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Один на півмільйона: в Ізраїлі народився малюк з ембріоном у животі

В Ізраїлі жінка народила дитину, в животі якої лікарі виявили ембріон. Випадки зародження плоду в плоді є дуже рідкісними та виникають приблизно один раз на 500 тисяч народжень, пише УП Життя зх посиланням на The Times of Israel. Про інцидент розповіли працівники медичного центру в Ашдод, де народилася дівчинка. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Зрадила з рідним братом: в Ужгороді ревнивий пенсіонер вирішив зарізати удвічі молодшу за себе дружину

В Ужгороді пенсіонер встромив ніж у колишню 42-річну дружину. Страшна подія трапилася  17 січня у місті Ужгород.  Утім вирок суд виніс лише днями.  Про поранення жінки правоохоронців повідомили лікарі, які госпіталізували нещасну. Вражаючі деталі – у газеті ЯСНО.

36-річний чоловік, який відсидів термін за вбивство батька, вийшов і забив до смерті матір

63-річна жінка лежала на власному подвір’ї без ознак життя.

36-річний чоловік 21 липня повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вбивство батька в 2017 році. Віднині він знову опинився за ґратами. Шокуючі подробиці у газеті ЯСНО.

Смерть подружжя у басейні – у кривавій воді плавали квіти та весільні ікони

Коли візит у гості може бути не просто невдалим, а запаморочливим від побаченого жахіття. У Кривому Розі 82-річний чоловік завітав до своєї доньки, але від того, що застав у її лазні – ледве не зупинилося серце. Її бездиханне тіло його Наталі плавало у басейні, а поруч – зять, з яким збиралася розлучатись. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Пацієнтці відрізали груди без її згоди, буде судитися

Харків’янка після невеликої операції прокинулася без молочної залози. Жінка стверджує, що вона не давала на це згоду, й тепер вимагає від лікарні 5 мільйонів гривень. Олені Кармановій три роки тому у одній із лікарень міста повідомили, що у неї підозрюють злоякісну пухлину молочної залози. Після того жінці порадили погоджуватися на невелике хірургічне втручання. Вирізати особливо нічого не треба було, оскільки пухлину ще не підтвердили. Лікарі мали намір взяти лише невеликий зразок тканини молочної залози, щоб потім дослідити його і переконатися на 100 %, чи є у жінки рак. Більше цікавого – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост