Пропаганда сильніша за комуністичну заполонила Закарпатську ОДА

Закарпатська  ОДА (не обласна рада, а саме адміністрація) хоча б ремонтує дороги. Та як вона звітує про це – соромно читати, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Таке враження, що до пресслужби голови ОДА набрали комуністичних пропагандистів. Що б не сталося, усе коментує голова адміністрації чи його заступники, що не будується – усе дякуючи Президенту. Читаючи такі статті здається, ніби спрацювала машина часу і перед очима не сайт державного органу незалежної України, а радянська газета «Правда».

Жодна з пресслужб попередніх голів ОДА з часів незалежності, а це – добрих 30 років не співала таких од чиновникам. І напрочуд працюють там зовсім не пенсіонери, а люди середнього віку – 30-40 років.

І все ж як би там не було, у області останнім часом справді багато чого ремонтується – це і дороги, і лікарні, і школи, і дитсадки. Але знову ж таки це все виконується не з доброї волі депутатів обласної ради та чиновників.

Із іншого боку, інший парадокс. Так часто, як за Зеленського голови ОДА не змінювалися ще ніколи. Згадаймо тільки, як їх багато було після Москаля, який пішов одразу після того, як Порошенко програв вибори. А скільки змінилося головних митників у області лише за останні два роки? І що? Подолали вони корупцію чи контрабанду? Ні! Так для чого так часто змінювати людей на посадах? Лише той чиновник зрозуміє суть справи, як йому підготували заміну  

• Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО 

• Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті

• Індекс 76076

• ЯСНО – газета №1 для життя!

ЗакарпатПост