55-річна монахиня виглядає на 30

Відсутність косметики і здорове харчування, на її думку – запорука довгої молодості

55-річна сестра Моніка з Нью-Джерсі стала неймовірно популярною після того, як шанувальники її каналу на TikTok дізналися, скільки їй насправді років. Вони хвалили її сяючу шкіру, яка, за їхніми словами, робить жінку на 20 років молодшою, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Сестра Моніка розповіла, що індустрія краси розробляє продукцію, щоб «не давати жінкам повертатися до природних витоків», і що вона була  шокована вартістю косметики.

Також її розсмішило те, що дехто вважає, що вона виглядає молодо, бо не має чоловіка і це дозволяє їй довше зберігати молодість.

Черниця ж переконана, що секрет у іншому – у тому, що вона не користується ніякими магазинними засобами догляду за собою, оскільки вони, на її думку, роблять шкіру сухою, проблемною, лише маскують справжні проблеми і з часом дуже негативно позначаються на зовнішності жінок.

Сестра Моніка додала, що важливе значення для краси має і харчування. Вона не вживає алкоголю, не їсть жирних продуктів, обмежує себе у цукрі, а також медитує та живе за сонячним циклом, тобто лягає спати рано і прокидається швидко.

Особливо негативно монахиня ставиться до косметичних засобів, які крім того, що дуже дорогі, а ще й, за її словами, забирають зі шкіри усі поживні речовини та негативно на неї впливають.

Косметику жінка не купувала ніколи. Більше того, миє шкіру ніжним милом лише один раз на день. І при цьому всьому вона зберегла природну красу і молодість, незважаючи на вік  • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост