До будинку дівчини підкинули коробку, всередині якої тремтів маленький кабанчик

Історія порятунку маленької кволої тваринки

На жаль, у нашому суспільстві є чимало безвідповідальних людей, які не хочуть брати на себе відповідальність за тварин, яких мають у себе вдома. І це часом стосується навіть не лише собак та котів, але навіть свиней, корів чи кіз. Непоодиноким є випадки, коли господарі позбуваються навіть коней. Просто не вкладається в голову, як можна просто взяти і викинути на вулицю маленьке беззахисне створіння, яке ще навіть не вміє про себе потурбуватися.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Утім цього разу тваринку ніхто не викинув, адже мова йде про дикого кабанчика.

Дивна історія, але зі щасливим кінцем трапилася з дівчиною зі Шрі-Ланки. Одного разу незрозуміло як біля її будинку опинилася коробка, всередині якої тремтів маленький кабанчик. Дівчина вже звикла бачити диких тварин у своєму районі, але побачивши цього малюка, вона не могла залишитися байдужою, пише газета ЯСНО з посиланням на Укрмедіа.

Звати дівчину Дора Вей. Від знахідки вона була просто у шоці. Але в той же час малюк її з першого погляду зачарував. Знайшов і приніс поросятко Дорі її садівник.

Маленька самочка кабана неспокійно повзала в коробці на крихітних ніжках.

“Мій садівник знайшов коробку вранці біля хати. Крихітній свинці було всього декілька годин від народження. Мабуть, вона втратила матір, або вона залишила її, і їй було нікуди йти”, — каже Дора.

Оскільки тварина є дикою, незрозуміло, чи дика свиня жила в когось, чи вони загинула у лісі… як і дивно, чому малюк знаходився саме в коробці.

Дівчина знала, що без мами свинка просто не виживе в дикій природі. Вона вирішила взяти її до себе і подбати. Вони з хлопцем вивчили інформацію про те, як доглядати за кабанчиками, і проконсультувалися з ветеринарами. Лікарі давали дитині мало шансів, але парочка робила все для її здоров’я.

Дора з коханим по черзі годували кабанчика щогодини, дбали про нього і купали у коханні. Малятку дали кличку Єжу, а пізніше вона навіть подружилася з чотирма їх собаками

Маленька Єжу підростала, ставала сильнішою і активнішою. Вона кожен день проводила поруч з собаками, і за словами господині, зараз Єжу вважає себе не кабаном, а собакою. Вона їсть разом з ними, спить і грає • Більше унікальних життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост