Жінка залишила сина чоловікові, бачиться з ним раз на рік і впевнена, що це її рішення – найправильніше в житті

Лондонка Ребекка не планувала створювати родину, але коли закохалася, швидко зрозуміла, що її життя повертається в іншому напрямку, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

«Я ніколи не думала, що колись одружусь і буду мати дітей, – пояснила вона. – Але коли зустріла цікавого естонця, між нами виник миттєвий зв’язок, ми дуже швидко оформили стосунки і вирішили, що будемо завжди разом».

Партнер Ребекки, щоб жити з нею у шлюбі переїхав з Естонії до Лондона. У 23 вона завагітніла.

Щоб догодити чоловікові, жінка запропонувала йому переїхати назад до Естонії, щоб мешкати з дитиною там. Але про це рішення вона швидко пошкодувала.

«Там було все чуже і далеке. Ті часи я пригадую, к найгірші в житті.  Коли моєму синові було кілька тижнів, я захотіла повернутися додому. Я почувалася птахом у клітці. Це було схоже на кошмар. Це дивно для матері та її крихітної дитини бути такими нещасними», – запевнила Ребекка.

Коли вона отримала запрошення на весілля брата, її сину було майже два роки, але жінка прийняла рішення залишити Естонію назавжди – без сина.

«Я просто не думала, що у мене буде сил повернути сина зі собою, доглядати за ним і виховувати його самотужки, – наголосил жінка. – Я ще не бачила, щоб таке траплялось у світі, щоб мати залишала свою дитину, але це не означає, що я не можу цього робити».

Спочатку Ребекка погодилася повернутися до Лондона на кілька місяців, але продовжувала своє перебування, так і не повернувшись до Естонії, хоча підтримувала контакт зі своїм сином.

 «Ми бачимося кілька разів на рік. Між нами дуже теплі, дуже люблячі стосунки. Я впевнена, вони не такі як у більшості, але все одно прекрасні», – запевнила вона • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост