Українська пенсіонерка стала обличчям модних світових брендів

Модна бабуся настільки популярна, що нею надихається молодь

Креативна бабуся з Волині є справжнім блогером. Вона популярна не лише вдома, але й у всій Україні. Пенсіонерка настільки яскрава, що зараз має в популярній соцмережі 8,5 тисяч підписників, пише газета ЯСНО.

Жінка вчить сленг, займається йогою і робить селфі з молоддю.  Вона каже, що постійно молодшає, розвивається і надихає інших.

Лише в перші 10 днів після реєстрації сторінка 62-річної Степаниди Цвіт поповнилася більше ніж 1200 користувачами! Причиною її шаленого успіху є  яскрава зовнішність і одяг, не характерний для жінок такого віку.

Степанида охоче ділиться власними секретами популярності.

«Я вже бабуся на пенсії. У мене є внучка, їй 11 років. Саме від неї вчуся молодіжному сленгу, — розповіла вона. — За паспортом мені 58 років, а в душі — 25! Нещодавно донька мені запропонувала зареєструватися в соцмережі. Так і сказала: «Мамо, ти у мене авантюристка, тому давай зробимо тобі сторінку, де ти і будеш показувати, як живеш». До створення сторінки я готувалася — зробила стильну стрижку. Модничала я з молодості, люблю яскравий одяг молодіжного стилю, навіть шуба у мене фіолетового кольору». Жінка розповідає, що креативність допомагає їй у житті рідко стояти в черзі. «Донька мене сварить, але я вважаю, що нахабність — друге щастя. Я приходжу така яскрава і мене пропускають. У нашій сім’ї я одна така модниця. До речі, чоловік каже мені, що хоч і прожили разом багато років, але не знає, чого чекати від мене сьогодні».

Степанида каже, що молодь любить фотографуватися з нею. «Буває, їду в метро, а молодь підходить і просить зробити селфі. Так і кажуть: «Класно виглядаєте! Так тримати!». А я даю посилання на свою сторінку в соцмережі. У мене завжди купа бізнес-ідей, а щоб не впасти в депресію, займаюся медитацією і йогою».

До цього пенсіонерка додає: «Раніше у нас з чоловіком був свій магазин будматеріалів. Зараз маю магазин браслетів. Крім того, допомагаю внучці з уроками, але в планах — сходити потанцювати або заспівати в нічному клубі. Люблю погуляти й повеселитись, ходжу на телекастинг».

Також лучанка ділиться секретом своєї енергійності, каже, що на це впливає і правильне харчування, і активний відпочинок і головне – думки, бо за її словами, важливо мислити позитивно.

У своєму блозі вона постійно відповідає на запитання читачів і запевняє, що хоче мати 20 тисяч підписників.

«Якщо мене будуть запрошувати, на екранах телебачення буду з’являтися, – наголошує Степанида. – У містику вірю, сама є містиком. Фото і відео виставляю рідко, бо не маю часу. Дуже люблю котів. Вдома в мене живуть чотири киці, вони займають у моєму серці особливе місце. З квітів найбільше мені подобаються соняшники».

Справжнє ім’я зірки Алла Рогозіна і зараз вона є обличчям популярних в Україні світових брендів. Крім основної веде ще одну сторінку, де ділиться секретами вирощування мікрогріну,  молодої мініатюрної зелені, що очищає організм і омолоджує клітини тіла • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост