Після операції зі збільшення грудей у дівчини відвалився сосок

Дівчина мало не збожеволіла після того, як після невдалої операції на грудях у неї залишилася дірка, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

23-косметолог лягла під ніж в Стамбулі після того, як її друзі порекомендували клініку. Вона стверджувала, що за кордоном у неї відвалився сосок після восьмигодинний операції в клініці, яку не можна називати через те, що наразі йде судовий процес.

Молодиця заплатила 200 тисяч гривень за збільшення грудей, а також за бразильську підтяжку сідниць. Прокинувшись після операції, вона виявила, що її сідниці були заповнені грудними імплантатами.

Мама двох дітей сказала, що це стало тільки початком її кошмару, оскільки через кілька хвилин після пробудження їй знадобилося три переливання крові і екстрена операція.

Вона наголосила, що вивчила клініку, побачила «приголомшливі» результати, бо її послугами скористалися четверо її подруг.

«Все здавалося нормальним, і мені не терпілося позбутися моїх відвислих грудей після годування дітей», – заявила жінка.

Після консультації вона погодилася поставити імплантати, однак не думала, що їй у сідниці встановлять грудні.

 «Я прокинулася після операції і відчула себе погано. Я знала, що щось не так, благала медсестер допомогти, але стверджує, що вони не розмовляли англійською. До мого животу прикріпили шість дренажних трубок, і всі вони швидко наповнювалися кров’ю. Незабаром мене відправили в реанімацію для трьох переливань крові, і сказали, що її тіло відторгає імплантати. Потім зробили місцеву анестезію і видалили їх, – запевнила дівчина. –  Я відразу відчула себе краще, коли прийшла до тями після операції. Та мене шокувало, коли побачила імплантати, які вони вставили – вони були різних розмірів і для грудей! Мої груди виглядали добре, але опухли, один сосок продовжував кровоточити. Вони продовжували наклеювати на мене маленькі смужки, схожі на пластир, щоб замаскувати кровотечу. Переконували, що все нормально».

Через тиждень лікування молода жінка повернулася додому і вирішила звернутись до місцевої клініки. Їй поставили діагноз некроз. Бактерії поїдали її тіло, єдине було добре,  не спинилася кровотеча. Це означало, що шкіра не була повністю мертвою.

Лікарі жахнулися через те, що з нею зробили турецькі хірурги.

 «Мені доводилося ходити через день на перев’язки, покращень не було, – додала вона. –  У мене був фіолетовий сосок, і мені сказали, що на ньому синець, але через кілька тижнів він став чорним як вугілля. А через кілька днів він відвалився повністю. Він просто впав на підлогу разом з бинтами. Більше того, діра в грудях мала жахливий запах. Мені з давалося, що я потрапила у фільм жахів. Я не можу забути про це, мої груди досі болять»

Лікарі заявили, що підозрюють, що при установці імплантату турецькі медики зачепили артерію.

 «Я шкодую про поїздку до Туреччини, мені шкода, що я просто не зберегла свої груди такими, якими вони були. Нехай відвислі, але мої, – каже дівчина. – У майбутньому мені знадобиться шкірний трансплантат на сосок і в мене на грудях буде ще більше шрамів. У мене ще довгий шлях до одужання, але я сподіваюся, що моя історія завадить іншим жінкам виїхати за кордон на операцію. Пройти через те, через що пройшла я. не побажаю навіть ворогам!» • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост