Ніхто не хотів забирати до себе з притулку кота через вираз його морди, проте це не завадило йому стати улюбленцем одразу двох родин

Похмурий кіт зміг стати домашнім і отримав одразу дві домівки.

Ніхто не хотів забирати до себе з притулку кота через вираз його морди, проте це не завадило йому стати улюбленцем одразу двох родин. Похмурий кіт зміг стати домашнім і отримав одразу дві домівки, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Невідомо, за що кіт на ім’я Рон Візлі отримав своє ім’я — адже він навіть не рудий. Можливо, уся справа у постійно ображено-незадоволеному виразі морди. Рона Візлі підібрали на вулиці і привезли у притулок, де його повинні були знайти нові господарі. Але цей кіт ненавидів усіх: він шипів на сусідів у клітках і обливав мовчазним презирством людей, які приїжджали у притулок, щоб обрати собі нового кота. Але він просто чекав на свою людину, інформує Ukr.Media.

Нарешті волонтери не витримали і набрали номер Бренди Шмідт — власниці домашньої перетримки, яка соціалізувала не одного дикого котика. Вона повинна була стати “прийомною мамою” для Рона, але так сталося, що стала його постійною господинею. Його не зупинило навіть те, що у неї вже жили інші кішки — він обрав собі Бренду, і вона повинна була стати його людиною.

“Не повертай його…ніколи”, — казали Бренді волонтери.

Саме це й сталося. Вдома виявилося, що Рон — неймовірно милий і ніжний кіт, який завжди готовий до обіймів. Єдиний його недолік — неприборкана тяга до пригод. І Бренда весь час напружена у очікуванні, яку ще витівку він вчинить. Рон не знає слова “ні”. Він обожнює втручатися у чужі справи; втім, для Рона немає чужих справ, усі справи — його персональна справа. Господиня жартує про нього: “Справа знаходить кота”.

Коли Рон вперше увійшов до будинку Бренди, він був не більш доброзичливим, ніж у притулку. Але тепер він поводиться немов член вітального комітету. Якщо у будинок приходять гості, кіт завжди виходить їх зустрічати. Коли Бренда вдома, він не відходить від неї ані на крок. До того ж, нещодавно він навчився відчиняти шафи і скинув з полиці контейнер з ласощами. Під час падіння кришка відкрилася, і весь прайд настільки об’ївся ласощів, що мало не лопався.

Іноді Рон йде “на розвідку”. Він обходить околиці, але Бренда абсолютно не переживала за нього, адже він завжди приходив додому до вечері. Але одного разу дівчині написала подруга — вона надіслала фотографію з групи для пошуку загублених тварин, з якої на господиню дивилася морда Рона. Дівчина розсміялася, побачивши вираз мордочки її кота, який був не у захваті від фотозйомки.

Виявилося, що під час своїх прогулянок кіт буквально завів другу родину у сусідньому будинку. У той час як вдома його годували дієтичним кормом, у сусідів він завжди міг зобразити бідного голодного котика і наїстися досхочу. Виявилося, що діти сусідки часто залишали двері відчиненими, і Рон приходив до них, як до себе додому. Зрештою вони подумали, що цей милий і доглянутий котик загубився, і вирішили зробити оголошення.

Бренда щиро сміялася з цієї історії. Вона дуже зраділа за свого кота-мізантропа. Адже зовсім нещодавно він поводився настільки огидно, що його фактично вигнали з притулку. А тепер він завів собі ще одну люблячу родину  • Більше унікальних життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост