Зрадила з рідним братом: в Ужгороді ревнивий пенсіонер вирішив зарізати удвічі молодшу за себе дружину

В Ужгороді пенсіонер встромив ніж у колишню 42-річну дружину. Страшна подія трапилася  17 січня у місті Ужгород.  Утім вирок суд виніс лише днями, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Про поранення жінки правоохоронців повідомили лікарі, які госпіталізували нещасну.

Вона розповіла, що в неї виник конфлікт з колишнім 64-річним чоловіком, під час якого той наніс колишній дружині ножове поранення.

Інцидент трапився о 21 годині вечора на ґрунті ревнощів. Кавалер підстеріг жінку біля будинку, дістав із кишені ніж і встромив його жінці у груди. На щастя, її вчасно доставили до лікарні і медики врятували їй життя.

У судовому засіданні свою провину чоловік визнав. У вчиненому розкаявся. Пояснив, що перебував на заробітках за кордоном, але в лютому йому зателефонував син та повідомив, що його дружина не ночує вдома.

«Отримавши таку інформацію, я повернувся додому. Більше того, мені стало відомо, що дружина зраджує з моїм братом. Тому між нами виникла сварка, після якої жінка пішла від мене до подруги. Я телефонував їй, просив, щоб поверталася додому на таксі, чекав її більше 30-ти хвилин. На випадок суперечки з братом у мене з метою самооборони був при собі ніж. Із дружиною ми зустрілися на подвір`ї будинку, почали сваритись, на емоціях я наніс удар в ліву сторону грудної клітки. Коли зрозумів, що накоїв, викликав швидку та дочекався поліції», – розповів він.

Суд визнав чоловіка винним у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень і засудив до 5 років позбавлення волі, але одразу ж змінив вирок більш лояльним – трирічним умовним покаранням • Більше унікальних історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост