Моя 65-річна мама закохалася у 32-річного. Люди засуджують, та вони щасливі

Нерідко діти тоді, коли батьки заводять інші стосунки, стають їм на заваді. Їм важко зрозуміти, чому мати не з батьком, а батько не з матір’ю. І навіть у дорослому віці вони не завжди готові їх підтримати але не в цьому випадку. Своєю дивовижною історією з читачами газети ЯСНО поділилася закарпатка Дарина.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Мені 43 роки, моїй мамі – 65. Не таланило їй з чоловіками ніколи. Батько кинув її через два роки після мого народження, завів собі коханку. А згодом пішов жити до неї і про нас зовсім забув. Ми з ним не спілкуємося досі. Я не проти. Але він цурається, бо там у нього інші діти і каже, що я не від нього. Коли мені було 7. Мама вийшла заміж вдруге. Той чоловік був гіршим за ката. Він пив, бив і мене, і маму, постійно нас ображав, тож вони через рік розлучилися. Далі у мами був ще один, Іваном звали. Хороший був чоловік, турботливий, уважний, лагідний,  але швидко помер, бо був на 20 років старшим за матір. Разом вони прожили лише шість років. Після Івана мама довго залишалася одна, знала, що кращого знайти непросто.  Але згодом знову закохалася і одружилася з Володимиром. Він був далеко не подарунком. Хитрий, підступний, ще й очі в голові нерівно посаджені… Він завжди крутив якісь афери, тож через нього ми мало житла не лишилися. Ледве виплуталися з усього того. Мама ще два роки після розлучення кредити а нього виплачувала.

П’ятим її чоловіком був Олег. Мені він подобався, але ми мало спілкувалися, бо в мене була своя родина і до мами я приходила нечасто. Прожили вони разом два роки. На жаль, він потрапив у аварію і загинув.

Мама довго побивалася за ним. Бо любила. А нещодавно у неї з’явився претендент на шостого чоловіка. Костя серйозно хоче одружитися, та мама сама тягне час. Бо не знає, що їй робити. Справа в тому, що він дуже молодий, молодший за мене. Йому всього 32 роки. Люди на кожному кроці засуджують матір, наговорюють на неї всяке, або навпаки – шкодують, мовляв, поклав око на квартиру, хоче ошукати, поживитися за її рахунок. А я щиро вірю, що в них любов, адже за стільки років страждань мама на неї справді заслужила. А як гадаєте ви? Хіба вік може бути перепоною для щастя? • Більше унікальних історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост